A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Першого Дзвоника

   Промайнуло веселе літо і настала осінь – пора навчання. 2 вересня вперше пролунав шкільний дзвоник для 12 першокласників Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Як і годиться, вони були головними на святі, без першачків воно не могло розпочатися. Зі словами привітання до учнів звернулися директор школи Ірина Михайлівна Васильченко, сільський голова Володимир Васильович Білик, директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка» Микола Олексійович Зеленський, перша вчителька Тетяна Анатоліївна Балаба, батьки учнів 1 класу, одинадцятикласники. Не обійшлося свято і без виступів наймолодших школярів. Опісля вітальних слів для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, учителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

13:09 02.09.2019

Випускний

   26 травня в актовій залі школи відбувся випускний. Випускників вітали батьки, вчителі, гості свята. Заступник директора з НВР Вознюк Наталія Миколаївна зачитала наказ по школі, а директор Васильченко Ірина Михайлівна вручила випускникам свідоцтва. Зі словами привітання до випускників звернувся сільський голова Білик В.В. Класний керівник 11 класу Холоденко Ольга Юріївна та мама випускника Андрієнко Наталія Миколаївна  звернулися до дітей з напутніми словами.

19:09 26.06.2019

Тиждень правових знань

   На виконання листа відділу освіти Лебединської РДА від 22.05.2019 № ОД-22/696 в школі з 27 травня по 2 червня проведено Тиждень правових знань, приурочений до Дня захисту дітей.

19:59 31.05.2019

Літнє оздоровлення

    Літо – найкраща пора відпочинку для школярів. Цілий рік діти з нетерпінням чекають канікул. І нарешті 27 травня розпочалася оздоровча кампанія 2019. На базі школи урочисто було відкрито табірну зміну 3-х таборів відпочинку: пришкільного табору «Сонечко», табору праці та відпочинку «Юність», спортивного табору ДЮСШ «Олімп». В таборі «Сонечко», в День знайомства, було проведено «Фестиваль казки», а з учнями таборів «Юність» та «Олімп» проведено змагання з футболу.

12:14 27.05.2019

Обласна акція «Патріотична хвиля»

   24 травня учениця 7 класу Щедрін Дарія була учасницею засідання «круглого столу» для учасників обласної акції «Патріотична хвиля» (у межах обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!»), під час якого активно налаштована учнівська молодь Сумщини звітувала про волонтерську роботу. За підсумками участі в акції було окреслено низку проблем: допомога онкохворим дітям, учасникам АТО та їх сім’ям, людям похилого віку, озеленення територій, вирішення локальних екологічних проблем та окреслені плани майбутньої волонтерської роботи. За підсумками роботи в межах акції перехідний Прапор доброчинності отримали представники учнівського самоврядування Старосільської ЗОШ I-III ступенів Нижньосироватської сільської ради Сумського району.

19:52 24.05.2019

Свято Останнього дзвоника

Радісно-сумне свято відзначає сьогодні, 24 травня, Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – свято Останнього дзвоника. Урочиста лінійка традиційно розпочалася виступом директора Васильченко Ірини Михайлівни, яка представила гостей свята: Зеленського Миколу Олексійовича – директора ТДВ «Племзавод «Михайлівка» та  Білика Володимира Вікторовича – голову Михайлівської сільської ради. Також були нагороджені учнів, які показали високі результати у навчанні. Героями свята Останнього дзвоника традиційно вважаються випускники. Для них – це остання урочиста лінійка, на якій вони присутні як учні. Цього року школу закінчують Заплюсвічка Михайло, Дігтяр Артем, Клименко Артем, Богдан Софія та Андрієнко Владислав. Поздоровили випускників і наймолодші школярі – першокласники. Право подати останній дзвоник було надано випускниці Богдан Софії та учню 1 класу Молибозі Андрію.

11:08 24.05.2019

Ігрове судове засідання

   22 травня в Лебединському районному суді учні 7, 9 та 10 класів взяли участь у модельному судовому засіданні у кримінальній справі про крадіжку з проникненням. Школярі одразу вжились у ролі і процес був максимально наближений до реального. Після «засідання» заступник керівника апарату Лебединського районного суду Сугак Наталія Олексіївна роз’яснила учням у чому полягає змагальність кримінального процесу і яка роль у ньому суду. Вона розповіла про особливості відповідальності неповнолітніх та їх батьків за протиправні вчинки. Проведення модельних та ігрових судових засідань для школярів – це найдоступніший і найцікавіший спосіб розповісти молоді про сам процес, здійснення правосуддя та його особливості.

21:03 22.05.2019

Випускний в початковій школі

   21 травня в актовій залі школи відбулось урочисте свято, присвячене випуску з початкової школи учнів 4 класу. Учні, разом зі своєю наставницею, першою учителькою Балабою Тетяною Анатоліївною, підготували чудове свято. Лунали вірші, пісні діти дарували всім квіти і свої усмішки.  Школярі прощалися із початковою школою.

19:12 21.05.2019

День вишиванки

    Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції етнічного вишитого українського одягу. Саме у цей день до свята долучилися і учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст., одягнувши вишиванки. Захід провели керівники гуртків Лебединського РБДЮТ Бабич Л.К., Коротич Н.Г. та Єршова Т.М.Захід пройшов у вигляді квесту «Вишиванка – душа України», під час якого діти відвідали станції: «Україна вишивана», «Стіжок за стіжком буде візерунок», «Письмова вишиванка», «Ланцюжок із літер», «Рушник – оберіг для кожної хати», «З бабусиної скрині», «Вишиванка», «Таємний код вишиванки». Команди успішно виконали завдання і були нагороджені грамотами.

19:59 16.05.2019

День цивільного захисту

    На виконання  річного плану роботи школи та  наказу відділу освіти Лебединської РДА від 15.04.2018 № 178-ОД  «Про підготовку та проведення Дня ЦЗ у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Лебединського району у 2019 році» для забезпечення високої організованості, якісного навчально-тренувального проведення заходів цивільного  захисту в школі, як підсумок навчання учнів та працівників, на якому були закріплені отримані теоретичні знання та відпрацьовані практичні дії з особистої безпеки та захисту від наслідків можливих в нашій місцевості надзвичайних ситуацій, 13 травня 2019 року  було проведено День цивільного  захисту.

19:23 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора