A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

МАН – це перша сходинка до великої науки

   20 – 21 лютого комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на базі Сумського державного університету пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Сумського територіального відділення Малої академії наук України.

14:41 21.02.2019

30-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

   Афганістан... Здавалося б така далека, чужа і незнайома країна Центральної Азії, але в той час, як в Україні цвіли сади, співали солов'ї, будувались міста і села, народжувались діти, матері ждали синів з армії, а сини воювали, гинули в далекій чужій країні. Останню колону радянських військ з Афганістану було виведено 15-го лютого 1989-го року. Не минула ця війна і наше село. В Афганістані воювали односельці: Древаль Сергій Олександрович, Трихліб Олександр Іванович, Галиченко Сергій Миколайович, Заплюсвічка Микола Миколайович, Івахнов Сергій Михайлович, Слабій Віктор Олександрович, Сухоставець Іван Пилипович. З нагоди відзначення 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, у школі проведено заходи, з метою вшанування учасників бойових дій у Демократичній республіці Афганістан та інших "гарячих точках".

14:57 15.02.2019

До Дня Святого Валентина

   Заходи до Дня Святого Валентина у школі пройшли особливо цікаво. Конкурсна програма, бесіди, ігри підняли настрій кожному, адже жоден учень не залишився осторонь святкування такого доброго та чарівного свята. День був переповнений позитивними почуттями!

16:52 14.02.2019

Підтримаємо військовополонених моряків

   На виконання листа відділу освіти Лебединської РДА від 08.02.2019 № 01-31/389 щодо підтримки військовополонених моряків, 12 лютого у школі було організовано та проведено флешмоб за участю учнів початкової ланки та інформаторій для учнів 7 – 8 класів. Також розміщено у шкільному інформаційному куточку друковані матеріали на підтримку Богдана Небилиці  старшого лейтенанта Військово-Морських сил України, командира малого броньованого артилерійського катера «Нікополь», уродженця с. Глазове Шосткинського району, Сумської області.

13:05 12.02.2019

Змагання з волейболу

   8 лютого на базі Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися фінальні районні змагання з волейболу в залік XVI районних спортивних ігор школярів серед юнаків. У напруженій боротьбі І місце виборола команда нашої школи у складі: Заплюсвічки М., Гречки А., Подлєсної В., Гречки Б., Школи В. та Шумила О.

14:38 08.02.2019

День безпечного Інтернету

   5 лютого в День безпечного Інтернету, в рамкам Всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг для учнів 9-11 класів проведено відео-урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті жарт чи небезпечний ризик».

19:20 05.02.2019

У школі гості

   5 лютого студенти ВКНЗ СОР «Лебединське медичне училище ім. проф. М.І. Сітенка» провели урок здоров’я для учнів 1-3 класів на тему «Профілактика грипу – запорука здоров’я», а для старшокласників – практичне заняття на тему «Надання долікарської допомоги при пораненнях, порізах, травмах».

19:00 05.02.2019

День Соборності України

   День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року. Акт Злуки проголошував: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 р. 22 січня 2018 року в школі відбулись заходи, присвячені Дню Соборності України.

18:47 22.01.2019

Зимові канікули

   Під час зимових канікул згідно плану у школі були проведені різноманітні заходи, а саме: ігри та розваги біля ялинки, спортивні змагання, різноманітні конкурси та вікторини. З метою екологічного, природоохоронного виховання учнів було організовано біологічну вікторину, акцію «Збережемо ялинку», виготовлення новорічних прикрас з природного матеріалу.

19:26 08.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора