A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

МАН - перший крок у науку

   21 вересня у Сумському державному університеті відбулася настановна сесія для слухачів Сумського територіального відділення Малої академії наук України. В актовій залі зібралися  учні із міст та сіл Сумщини. Однією з них була і учениця 8 класу нашої школи Нехорошкова Альбіна. Побажаємо їй успіхів, натхнення, впевненості у своїх силах. Перший крок до досягнення мрії вже зроблено, нехай мрія стане реальністю!

13:16 24.09.2019

Тренінгове заняття «Зупинемо булінг!»

   В рамках Тижня протидії булінгу соціальний педагог Шелест Марина Іванівна та практичний психолог Пещерова Надія Миколаївна провели для учнів 7 класу тренінгове заняття «Зупинемо булінг!» ціллю заняття було створення доброзичливої атмосфери в колективі, розвиток вміння аналізувати свою поведінку та навчити прийомам ненасильницького спілкування.

14:53 19.09.2019

Інтерактивне заняття «Стоп булінг!»

   18 вересня соціальний педагог Шелест Марина Іванівна та практичний психолог Пещерова Надія Миколаївна провели для учнів 5 і 6 класів інтерактивне заняття «Стоп булінг!» з метою виховання почуття емпатії до дитини, яка зазнає насильства, розвитку вміння знаходити шляхи виходу зі складної ситуації, формування навичок відповідальної та безпечної поведінки.

16:20 18.09.2019

Всесвітній день Миру

    До Всесвітнього дня Миру, що відзначається 21 вересня, для учнів початкової ланки Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів лідерами учнівського самоврядування було проведено флешмоб «Хочу жити без війни!».

18:06 17.09.2019

Виставка «Щедрі дари осені»

   13 вересня у школі було організовано та проведено виставку учнівських робіт з природного матеріалу «Щедрі дари осені». На ній кожен клас представив свої композиції з квітів, овочів та фруктів. Учні школи проявили фантазію, творчість та креативність. Кращі роботи та їх виконавці були відзначені грамотами в різноманітних номінаціях.

17:56 13.09.2019

Олімпійський тиждень

   З метою поглиблення знань дітей про видатних спортсменів України, виховання спритності, сміливості, почуття дружби, взаємодопомоги, прищеплення прагнень до занять фізкультурою 9 вересня в нашій школі розпочався Олімпійський тиждень. Традиційно він розпочався загальношкільним пробігом. Учителі фізичної культури Семененко Олександр Григорович та Холоденко Сергій Юрійович провели змагання  з  різних видів спорту, де учасники демонстрували свою  майстерність, яку вони здобули на  уроках  фізичної культури та у  спортивних  секціях.

17:29 13.09.2019

Тренінгові заняття «Жити в гармонії з собою»

   10 вересня соціальний педагог Шелест Марина Іванівна та практичний психолог Пещерова Надія Миколаївна провели для учнів 9 і 11 класів тренінгове заняття «Жити в гармонії з собою». Метою заняття було розкрити значення і цінність життя людини, формувати уміння бачити в життєвих негараздах лише тимчасові труднощі і бажання долати їх, сприяти формуванню в учнів особистої системи цінностей, виховувати вміння адекватно реагувати на життєві випробування.

17:21 10.09.2019

Свято Першого Дзвоника

   Промайнуло веселе літо і настала осінь – пора навчання. 2 вересня вперше пролунав шкільний дзвоник для 12 першокласників Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Як і годиться, вони були головними на святі, без першачків воно не могло розпочатися. Зі словами привітання до учнів звернулися директор школи Ірина Михайлівна Васильченко, сільський голова Володимир Васильович Білик, директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка» Микола Олексійович Зеленський, перша вчителька Тетяна Анатоліївна Балаба, батьки учнів 1 класу, одинадцятикласники. Не обійшлося свято і без виступів наймолодших школярів. Опісля вітальних слів для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, учителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

13:09 02.09.2019

Випускний

   26 травня в актовій залі школи відбувся випускний. Випускників вітали батьки, вчителі, гості свята. Заступник директора з НВР Вознюк Наталія Миколаївна зачитала наказ по школі, а директор Васильченко Ірина Михайлівна вручила випускникам свідоцтва. Зі словами привітання до випускників звернувся сільський голова Білик В.В. Класний керівник 11 класу Холоденко Ольга Юріївна та мама випускника Андрієнко Наталія Миколаївна  звернулися до дітей з напутніми словами.

19:09 26.06.2019

Тиждень правових знань

   На виконання листа відділу освіти Лебединської РДА від 22.05.2019 № ОД-22/696 в школі з 27 травня по 2 червня проведено Тиждень правових знань, приурочений до Дня захисту дітей.

19:59 31.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора