A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Організація відпочинку та дозвілля учнів під час осінніх канікул

   У період з 28 жовтня по 01 листопада в школі була проведена робота по залученню школярів до активного та змістовного відпочинку під час осінніх канікул. Пошуковий загін «Самойловичі»  зібрав матеріали про Михайлівську церкву Різдва Богородиці, відвідавши досвідченого краєзнавця Лебединщини Б.І.Ткаченка. Під час зустрічі діти дізналися про заснування с. Михайлівка, долю Михайлівської церкви, познайомилися із літературними виданнями та побачили багато ікон, старовинних книг, український національний одяг і музичні інструменти. 

00:23 01.11.2019

Зустріч з краєзнавцем Б.І.Ткаченком.

   Пошуковий загін «Самойловичі», вихованці гуртка «Джура» (керівник гуртків Лебединського РБДЮТ Бабич Л.К.) зібрали матеріал на обласний етап Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» про Михайлівську церкву Різдва Богородиці. В роботі були використані архівні матеріали, спогади старожилів села та розповіді місцевих краєзнавців. На осінніх канікулах відбулася змістовна зустріч досвідченого краєзнавця Лебединщини Б.І.Ткаченка із молодим поколінням, під час якої діти дізналися про заснування с. Михайлівка, долю Михайлівської церкви, познайомилися із літературними виданнями та побачили багато ікон, старовинних книг, український національний одяг і музичні інструменти. Дякуємо Борису Івановичу за цікаву екскурсію і подарунки, Наталії Борисівні - за гостинність!

20:14 28.10.2019

Європейський День протидії торгівлі людьми

   18 жовтня – Європейський День протидії торгівлі людьми. Соціальний педагог Шелест Марина Іванівна та практичний психолог Пещерова Надія Миколаївна з метою підвищення рівня поінформованості учнів 8 класу щодо проблеми торгівлі людьми провели просвітницьке заняття «Скажемо Ні сучасному рабству», розповсюджували буклети серед учнів школи та розмістили інформаційні матеріли на стенді психологічної служби і в холі школи.

14:43 22.10.2019

Країна казкова - країна книжкова

   З метою розвитку інформаційних потреб школярів, забезпечення дозвілля читачів та створення позитивного іміджу з 01.10 по 31.10.2019 року в школі проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. В рамках якого 18 жовтня для учнів 1 класу проведено екскурсію у шкільну бібліотеку «Країна казкова – країна книжкова».

13:41 18.10.2019

Тиждень безпеки життєдіяльності

   З 15 по 17 жовтня в школі з метою поглиблення набутих учнями теоретичних знань з безпеки життєдіяльності, вдосконалення практичних умінь та їх відпрацювання в умовах екстремальних ситуацій був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності. В ході Тижня були проведені слідуючі заходи:

18:53 17.10.2019

Зустріч з пожежниками

   17 жовтня до школи завітали співробітники 18-тої пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області Ворохобов В.Ю. та Гончаренко М.М. Вони нагадали присутнім правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, розповіли як потрібно поводитися під час виникнення пожежі, навчали користуватися вогнегасником та первинними засобами пожежогасіння, відповідали  на запитання дітей. Учні мали  можливість розглянути і одягнути спецодяг, в якому працюють пожежні. І звичайно – фото на згадку.

15:18 17.10.2019

Загальношкільні батьківські збори

   11 жовтня відбулися загальношкільні батьківські збори за участю: інспектора ювенальної превенції Криницької Тетяни Олексіївни, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Грицини Лариси Сергіївни, провідного спеціаліста служби у справах дітей Лебединської РДА Забуги Валентини Олександрівни.

19:01 11.10.2019

До Дня захисника України

   11 жовтня учні школи відвідали Лебединський районний краєзнавчий музей, де відбувся захід, приурочений Дню захисника України.

17:03 11.10.2019

Віртуальна подорож «Земля, козацтвом знаменита»

   У віртуальну подорож «Земля, козацтвом знаменита» відправились учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Розповідь місцевого краєзнавця В.П. Медведя перенесла дітей з читального залу сільської бібліотеки у далеке минуле. Присутні дізналися про витоки с. Михайлівки, звідки походять назви вулиць, про життя українського народу у давні часи, про події мазепинської доби та козацьке минуле нашого краю. Бібліотекар Т.І. Парфило ознайомила дітей з літературою, присвяченою побуту та військовому мистецтву козаків, історії гетьманства України та ін. Керівники гуртків Лебединського РБДЮТ Н.Г. Коротич та О.Ю. Холоденко презентували вихованцям фотоальбом-проект «Заповідними стежками рідного краю», а вчитель Михайлівської ЗОШ Л.В. Бирюк організувала з дітьми диспут «Від погляду в минуле залежить шлях у майбутнє». «Повернувшись» у сьогодення, діти відвідали пам’ятник воїнам-визволителям та взяли участь у козацьких змаганнях на свіжому повітрі. Цей цікавий і змістовний захід, присвячений Дню козацтва та Дню Захисника України, став результатом творчої співпраці між РБДЮТ, Михайлівською ЗОШ та сільською бібліотекою.

20:13 10.10.2019

Посвята в козачата

   10 жовтня відбулася посвята у козачата першокласників. Метою заходу є виховання у дітей любові до своєї землі, гордості за Батьківщину та своїх предків, бажання творити і працювати для її добробуту і процвітання під мирним небом, виховання справжніх патріотів своєї держави. За давнім українським звичаєм маленьких козачат вітали короваєм. Привітав козачат гість – отаман школи Кищик Богдан. Він вручив дітям посвідчення козачат, провів з ними конкурси на спритність та вправність.

18:11 10.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора