A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем працівника освіти!

Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Бажаємо Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

18:21 02.10.2020

Виставка "Щедра осінь"

Щедра осінь знову поділилась з нами дарунками, пахучими квітами, овочами та фруктами. 25 вересня 2020 року у Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася виставка учнівських робіт з природного матеріалу «Щедра осінь». Діти мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали. Кожна поробка – це витвір мистецтва. Неначе фея-чарівниця завітала осінь у гості з казковими героями.

14:43 25.09.2020

21 вересня - Міжнародний День миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.  Щороку 21 вересня у різних куточках планети відзначається Міжнародний День миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити все можливе заради спокою на Землі.  

12:39 21.09.2020

Олімпійський тиждень

Доброю традицією стало проведення Дня фізичної культури та спорту в нашій школі. Цього року він пройшов у п’ятницю, 11 вересня. Мета заходів цього дня – активізація фізкультурно-масової роботи в школі, формування у дітей мотивацї до здорового способу життя. Усі учні школи взяли участь у проведенні змагань. План проведення передбачав різні спортивні заходи в залежності від вікових особливостей дітей. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Школярі продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. День був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним днем, попереду ще багато спортивних досягнень!

12:54 14.09.2020

Загальношкільні батьківські збори

9 вересня 2020 року відбулися загальношкільні батьківські збори в умовах карантинних обмежень. На них виступили: директор школи Ірина Васильченко, заступник директора з ВР Любов Гаврило та інспектор ювенальної превенції Тетяна Криницька.

15:25 09.09.2020

СВЯТО 1 ВЕРЕСНЯ

1 вересня 2020 року є дуже незвичним для учнів та вчителів, адже вперше школа розпочала навчання в умовах пандемії. У Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано фотозону для учнів, а класними керівниками та класоводами було проведено  перший урок з дотриманням протиепідемічних заходів на теми: «Культура здорового способу життя у нових обставинах», «Знову разом!», «Здраствуй, Школо!».

14:21 01.09.2020

29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Як передає Укрінформ, день встановлений «на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві», відповідно указу Президента від 23 серпня 2019 року. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

09:12 29.08.2020

З Днем Незалежності, Україно!

Вітаємо з Днем Незалежності України!  За Незалежність України боролося не одне покоління українців, мріючи про той день, коли ми у власній державі зможемо самостійно вирішувати свої державні справи, мати власну культуру, мову та творити власну історію. 24 серпня 1991 року омріяний день настав і Україна здобула незалежність.Однак і сьогодні українці змушені захищати власну державу від ворогів, які посягають на її суверенітет та волю України.  Дякуємо Героям, які ціною власного життя захищають нашу Україну. Хай ні нинішні, ні майбутні покоління не забувають про цю високу ціну Незалежності та роблять все, аби наша держава ставала сильнішою та розбудовувалася.  Довгоочікуваного миру у блакитному небі над жовтогарячими пшеничними полями! 

09:42 24.08.2020

День Державного Прапора України

         Завтра українці відзначатимуть головне свято в державі - День Незалежності. А сьогодні, 23 серпня, святкуємо ще один важливий день - День Державного Прапора в Україні

16:47 23.08.2020

Свято Останнього дзвоника

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

11:01 29.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора