A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс читців «У вінок Кобзареві»

   28 лютого у приміщенні Лебединської центральної районної бібліотеки проходив районний конкурс читців «У вінок Кобзареві». Нашу школу на ньому представили дві учениці: Харченко Аліса (8 клас) та Скрипник Анастасія. За результатами конкурсу ХарченкоА. була нагороджена грамотою за зайняте ІІІ місце, а Скрипник А. – за активну участь.

18:45 28.02.2020

День відкритих дверей

   21 лютого у Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено незвичайне свято – свято радості, відкритості, щирості – День відкритих дверей, день відкритих сердець, щирих посмішок та радості зустрічі. Здавалося б, до початку нового навчального року ще вдосталь часу, однак батькам майбутніх школярів потрібно завчасно подумати, в який навчальний заклад піде син або донька. На святково прикрашеній сцені актової зали з концертною програмою гостей радо вітали учні школи. Зворушливим був виступ директора Ірини Васильченко, яка розповіла про школу та запросила дітей на навчання в Михайлівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. З метою розвитку уваги, мислення, спостережливості майбутніх першокласників, соціальний педагог Марина Шелест та практичний психолог Надія Пещерова провели розвиваюче заняття «Перші шкільні кроки». Майбутні учні із задоволенням полишали стіни школи. Тож з нетерпінням будемо чекати першого вересня в нашій дружній шкільній родині.

19:54 21.02.2020

День Героїв Небесної Сотні

   У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. На виконання листа відділу освіти Лебединської РДА № 01-22/203 від 13.02.2020 року «Щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого в школі перші уроки розпочалися виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання, також було проведено виховні заходи для учнів 1-10 класів. Учні переглянули документальні фільми про події на Майдані, а у шкільному музеї було проведено екскурсію «Герої не вмирають», присвячену героям Небесної сотні.

15:23 20.02.2020

31-ша річниця виведення військ СРСР з Республіки Афганістан

    Афганістан... Здавалося б така далека, чужа і незнайома країна Центральної Азії, але в той час, як в Україні цвіли сади, співали солов'ї, будувались міста і села, народжувались діти, матері ждали синів з армії, а сини воювали, гинули в далекій чужій країні. Останню колону радянських військ з Афганістану було виведено 15 лютого 1989 року. Учасниками бойових дій в цій країні були і жителі Михайлівки: Древаль С.О., Трихліб О.І., Галіченко С.М., Заплюсвічка М.М., Івахнов С.М., Слабій В.О., Сухоставець І.П., Бондар М.О., Ровенський М.П., Заєц М.І.

18:22 15.02.2020

День Святого Валентина

   14 лютого весь світ відзначає День Святого Валентина. «Любов, як сонце, світу відкриває безмежну велич людської краси…» В цих словах була закладена суть виховного заходу, що відбувся в День закоханих у стінах Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Підготували та провели цей захід учитель зарубіжної  літератури  Бирюк Л.В.  та  учитель музичного мистецтва Сільченко В. В. разом з учнями 7 та 8 класів.

18:28 14.02.2020

День безпечного інтернету

   11 лютого 2020 року в світі відзначається День безпечного інтернету. Практичним психологом Надією Пещеровою та соціальним педагогом Мариною Шелест проведено інтерактивне заняття «Інтимне селфі в інтернеті – жарт чи ризик?» для учнів 8-9 класів.

14:20 11.02.2020

До Дня Соборності України

   День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року. Акт Злуки проголошував: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 р. 22 січня 2020 року в школі відбулись заходи, присвячені Дню Соборності України:

15:07 21.01.2020

Новорічне свято

    24 грудня у школі відбулося Новорічне свято. Діти показали гостям пригоди казкових героїв. Свято супроводжувалися веселими конкурсами та іграми, учасниками яких також були Дід Мороз та Снігуронька. В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.

18:01 24.12.2019

День Святого Миколая

   З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням, це свято Святого Миколая. Хлопчики й дівчатка цілий рік, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, були чемними, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам. Разом з Святим Миколаєм, янголами та пустотливим чортиком учні поринули в казкові пригоди. Вони отримали безліч позитивних вражень та солодкі подарунки від Святого Миколая. Свято вдалося радісним, світлим і добрим.

23:46 19.12.2019

Подарунки від Святого Миколая

   19 грудня у день Святого Миколая діти, позбавлені батьківського піклування та діти учасників АТО отримали солодкі подарунки.

20:57 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора