A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Кубок Лебединського району з міні-футболу

   7 травня команда школи у кількості 13 чоловік була учасницею фінального етапу змагань на Кубок Лебединського району з міні-футболу, що проходив у селі Василівка.  Кубок лебединського району з міні-футболу до Дня пам’яті і примирення та Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні проводився з метою формування здорового способу життя та залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, популяризації футболу та зміцнення дружніх стосунків серед учнівської молоді. Кубок вибороли футболісти нашої школи, перемігши команду села Павленки з рахунком 2:0.

15:17 07.05.2019

БУЛІНГ: ЗА ДІТЕЙ ВІДПОВІДАЮТЬ БАТЬКИ

   Традиційно причиною батьківських нарікань і не зовсім приємних виховних моментів для того, хто не вивчив урок і отримав низьку оцінку, є двійки-трійки у щоденнику. Причин для виховних моментів побільшало відтоді, як на законодавчому рівні у нашій країні введено відповідальність за булінг. І діти, і батьки повинні знати: булінг – не просто зло, яке зачіпає підліткове середовище, а ще й в окремих ситуаціях привід сплатити немалий штраф. І платити його будуть батьки того, хто дозволяє собі принижувати однокласника чи товариша по школі.

11:46 20.04.2019

Зустріч з художником

   Нещодавно учні школи побували в Лебединському художньому музеї ім. Б.К.Руднєва та відвідали виставку місцевого художника, випускника Михайлівської школи Панасенка Віталія. Також відбулася зустріч школярів з митцем.

20:19 19.04.2019

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

   19 квітня в Михайлівці учні загальноосвітніх навчальних закладів Лебединського району були учасниками районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Відповідно програмі відбувалася презентація команд та гра на місцевості. Школярі демонстрували навички крокування, долання смуги перешкод, знання з історії та безпеки життєдіяльності, практичні вміння надавати першу медичну допомогу, змагалися у перетягуванні линви, стрільбі із пневматичної гвинтівки. Рій «Самойловичі» Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. виборов почесне ІІ місце у районному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») і І місце у конкурсі «Звіт  роїв».

19:16 19.04.2019

Спартакіада допризовної молоді

   10 квітня на районному стадіоні «Авангард» відбулась районна спартакіада допризовної молоді Лебединського району з бігу на 100 м., підтягуванні на перекладені, метанні гранати та бігу на 1000 м. Заплюсвічка Михайло, учень 11 класу, виборов у напруженій боротьбі ІІ місце у комплексному заліку з багатоборства.

14:06 10.04.2019

Учнівсько-батьківські збори

   8 квітня 2019 року у Михайлівській школі відбулися загальношкільні учнівсько-батьківські збори. Логвиненко Євгенія Валентинівна – заступник начальника відділу Лебединського бюро правової допомоги, виступила по питанню профілактики булінгу в учнівському середовищі. Глух Анатолій Миколайович – начальник Лебединського РВ кримінально-виконавчої інспекції, провів профілактичну бесіду на тему: «Підліток і закон».

19:28 08.04.2019

Участь у пісенних конкурсах

   5 квітня учениця школи Мірошніченко Анна виборола ІІІ місце у районному конкурсі творчо-обдарованої молоді «На крилах молодості». А 6 квітня Анна приймала участь у VII відкритому обласному юніорському конкурсі вокальної та інструментальної майстерності «Музика душі». Вона була нагороджена дипломом ІІ ступеня у номінації «Естрадний спів».

20:21 06.04.2019

Квест «У пошуках скарбів Полуботка»

   4 квітня учні школи брали участь у квесті «У пошуках скарбів Полуботка». Щоб знайти скарб, потрібно було проявили інтелект, кмітливість, спритність під час конкурсів: визначали козацькі клейноди, розгадували загадкові предмети, грали в лото «Козацька спадщина», знайомилися з духовними скарбами Лебединщини. Квест пройшов у трьох локаціях: у будівлі колишнього маєтку Павла Полуботка, біла дуба Павла Полуботка, у краєзнавчому музеї. Координаторами квесту були керівники туристсько-краєзнавчих гуртків Л. Бабич, Л.Балаба та старший науковий співробітник Лебединського краєзнавчого музею С. Бражніченко.

20:24 04.04.2019

Фестиваль-конкурс «Ліга сміху»

   1 квітня учні школи брали участь у ІІІ районному фестивалі-конкурсі «Ліга сміху». Команда школи «Milky Way» здобула перемогу, зайнявши І місце, а Подмазка Михайло нагороджений грамотою за високу акторську майстерність.

14:24 01.04.2019

Правопросвітницька виховна година

   У сучасному світі поруч із добром та радістю, на жаль, вистачає місця для жорстокості та насильства, зокрема,  жорстокості одних молодих людей по відношенню до інших. Наскільки актуальною вважається проблема насилля в середовищі молоді? Відповідь на це запитання  змогли  отримати  учнів 5-11 класів  Михайлівської школи,  в ході  проведення виховного  профілактичного заходу на тему «Насилля та булінг. Відповідальність неповнолітніх», що відбувся 22 березня  в актовій залі школи.  Під час виступу соціального педагога Марини Шелест школярі отримали інформацію про причини конфліктних ситуацій в учнівському середовищі, булінг і його наслідки, види насилля. Виступ супроводжувався демонстрацією тематичних слайдів. Потім до слова був запрошений начальник Лебединського РВ Кримінально-виконавчої інспекції Анатолій Глух. Він розповів присутнім про адміністративну та кримінальну  відповідальність неповнолітніх  за вчинення ними правопорушення. Підводячи підсумки зустрічі,  директор школи Ірина Васильченко наголосила на важливості співпраці школи та правоохоронних органів у питанні запобігання негативних явищ у молодіжному середовищі.

18:18 22.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора