A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перемога: Верховна Рада прийняла Законопроект № 8584 щодо протидії булінгу

   В переддень великого свята, Верховна Рада прийняла законопроект № 8584 щодо протидії булінгу, ініційований Міністерством юстиції України, який дає чітке визначення жорстокості в шкільному середовищі та встановлює «розмір відповідальності». Булінг (цькування) – діяння учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи або такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого. Зокрема, тепер цькування неповнолітнього буде каратися штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 та 1700 гривень відповідно) або громадськими роботами від 20 до 40 годин.

16:30 27.12.2018

Новорічне свято

   21 грудня у школі відбулося Новорічне свято. Діти показали гостям пригоди казкових героїв. Свято супроводжувалися веселими конкурсами та іграми, учасниками яких також були Дід Мороз та Снігуронька. В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.

22:37 21.12.2018

Свято Святого Миколая

   З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням, це свято Святого Миколая. Учні підготували святкову програму, а Святий Миколай  обдарував слухняних та чемних діток.

19:38 19.12.2018

Всеукраїнський тиждень права

   Щорічно, починаючи з 2008 року, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року № 1149, що завжди включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. З 4 по 10 грудня в школі відбувся Всеукраїнський тиждень права. Проведення тижня мало на меті підвищити рівень правової культури школярів, а також проінформувати учнів про їхні конституційні права та обов’язки, можливості  їх реалізації та захисту.

19:36 10.12.2018

Молодіжна естафета «Healthy lifestyle»

   7 грудня в школі відбулася молодіжна естафети «Healthy lifestyle». Саме так називається молодіжний рух, що шириться Сумською областю серед молоді  і має на меті  формування свідомого ставлення до свого фізичного, психологічного і соціального здоров'я.  Зі щирими вітаннями  і найкращими побажаннями  усім, хто завітав на свято, звернулися начальник сектора молоді та спорту Лебединської РДА  Стегній А.А. та сільський голова Білик В.В. Про досягнення юних спортсменів учнів школи розповіла у своєму виступі директор школи Васильченко Ірина Михайлівна.

15:04 07.12.2018

Благодійний ярмарок

   29 листопада було проведено благодійний ярмарок "Милосердя", приурочений Міжнародному дню людей з інвалідністю. На зібрані кошти придбано та вручено подарунок дітині з інвалідністю –  Іванчуку Володимиру, а решту – перераховано Міжнародному Благодійному Фонду "Люди сильні духом", для онкохворих дітей.

09:57 03.12.2018

Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower»

   29 листопада втретє учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. брали участь у Міжнародній грі зі світової літератури «Sunflower». Цікаві запитання і завдання дали можливість перевірити учасникам свої знання із зарубіжної та української літератури. Тепер залишилося чекати результатів, про які дізнаємося  у лютому 2019 р. Бажаємо успіхів і перемог нашим конкурсантам!

18:50 29.11.2018

Засідання творчої групи вчителів

   Творча група вчителів Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. підвела підсумки роботи за 2019 рік. Група працює над вивченням актуальної на сьогодні проблеми «Технологія критичного мислення в умовах сучасного освітнього процесу». ХХІ століття ставить перед вчителями завдання: готувати учня, який зможе реалізувати свій потенціал у житті. Робота в творчій групі дозволяє її учасникам підвищувати рівень педагогічної майстерності, що сприяє забезпеченню реалізації завдань освітнього процесу.

18:50 29.11.2018

День пам’яті жертв голодоморів

   23 листопада учні школи відвідали Лебединський районний краєзнавчий музей, де відбувся захід, приурочений Дню пам'яті жертв голодоморів. На заході були присутні:  директор КЗ СОР Лебединська СЗОШ-інтернат Удод Анатолій Васильович, голова райдержадміністрації Химич Віктор Васильович, голова районної ради  Калита Василь Григорович, начальник відділу культури і туризму Лебединської РДА Богомаз Ганна Володимирівна та місцевий краєзнавець, дослідник Голодомору, Лисянський Віктор Миколайович.

09:24 26.11.2018

До Дня української писемності та мови

9 листопада до Дня української писемності та мови у школі були проведені наступні заходи: учні 7-9 класів писали ХVІІІ Всеукраїнський радіодиктант; для учнів 5-6 класів було проведено конкурс знавців української мови (вчитель української мови та літератури Гаврило Л.М.)

19:01 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора