A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль-конкурс «Ліга сміху»

   1 квітня учні школи брали участь у ІІІ районному фестивалі-конкурсі «Ліга сміху». Команда школи «Milky Way» здобула перемогу, зайнявши І місце, а Подмазка Михайло нагороджений грамотою за високу акторську майстерність.

14:24 01.04.2019

Правопросвітницька виховна година

   У сучасному світі поруч із добром та радістю, на жаль, вистачає місця для жорстокості та насильства, зокрема,  жорстокості одних молодих людей по відношенню до інших. Наскільки актуальною вважається проблема насилля в середовищі молоді? Відповідь на це запитання  змогли  отримати  учнів 5-11 класів  Михайлівської школи,  в ході  проведення виховного  профілактичного заходу на тему «Насилля та булінг. Відповідальність неповнолітніх», що відбувся 22 березня  в актовій залі школи.  Під час виступу соціального педагога Марини Шелест школярі отримали інформацію про причини конфліктних ситуацій в учнівському середовищі, булінг і його наслідки, види насилля. Виступ супроводжувався демонстрацією тематичних слайдів. Потім до слова був запрошений начальник Лебединського РВ Кримінально-виконавчої інспекції Анатолій Глух. Він розповів присутнім про адміністративну та кримінальну  відповідальність неповнолітніх  за вчинення ними правопорушення. Підводячи підсумки зустрічі,  директор школи Ірина Васильченко наголосила на важливості співпраці школи та правоохоронних органів у питанні запобігання негативних явищ у молодіжному середовищі.

18:18 22.03.2019

Засідання РМО учителів трудового навчання

   19 березня Михайлівська школа радо зустрічала учасників засідання районного методичного об’єднання учителів трудового навчання. Учитель трудового навчання Сільченко Вікторія Василівна провела для гостей майстер класи з «Кінусайга»,  «Джгутикової філіграні» та «Стрінг арту».

19:16 19.03.2019

Результати ІІІ Міжнародної гри зі світової літератури «Sunflower»

   У стінах школи були підведені підсумки ІІІ Міжнародної гри зі світової (української та зарубіжної) літератури «Sunflower». 18 учнів прийняли участь у грі. Кищик Надія (5 клас) і Пригара Маргарита (6 клас) отримали Диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня; Скрипник Анастасія, Подмазка Михайло та Шумила Сніжанна (6 клас), Ващенко Лілія (5 клас), Федірка Андрій (7 клас), Шумило Анастасія (9 клас) отримали Дипломи І-ІІІ ступенів регіонального рівня. Вітаємо учасників з перемогою в конкурсі! Бажаємо успіхів і перемог в грі.

18:06 18.03.2019

«Перший крок у науку»

   16 березня учениця 9 класу Шумило Анастасія посіла ІІ місце у науково-практичній конференції слухачів Сумського територіального відділення МАН «Перший крок у науку» (секція зарубіжної літератури). Вітаємо Анастасію з перемогою та бажаємо подальших звершень!

19:35 16.03.2019

8 березня

   Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, коли з вирію повертаються птахи і від подиху теплих вітрів розквітають проліски, учні вітають жіночий колектив школи, мам та бабусь зі святом весни. Першими порадували своїми виступами молодші школярі. Теплі слова привітання всім жінкам підготували і старші учні. Ми бажаємо всім жінкам і дівчатам завжди бути такими ж молодими, красивими, ніжними і коханими, як сама весна.

19:36 07.03.2019

Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник»

   5 березня у школі була проведена Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник». Участь у грі взяли 37 учнів 5-11 класів. Гра дає можливість дітям показати свої здібності при виконанні завдань, перевірити грамотність, уміння логічно мислити, працювати самостійно. Підготовленні завдання дуже цікаві, оригінальні. Шкільним координатор гри є учитель української мови і літератури Гаврило Любов Миколаївна.

14:10 06.03.2019

Цікава та захоплююча подорож євроклубівців

   Нещодавно учні школи – євроклубівці Михайлівської ЗОШ I - III ступенів, разом із куратором здійснили подорож до міста Суми, яка тривала з 2 по 4 березня та проходила на базі СП «Ровесник». ЇЇ метою була участь  у тренінгу «Gathering - Event». Даний захід проводили тренери з  команди ГО "Центр євроініціатив". В перший день на учнів чекала цікава квест – гра, де за допомогою завдань в мобільній версії гри учні мали знайти відповідні реальні місця та виконати конкретні завдання. Наступні два дні тривало тренінгове навчання  волонтерству. В даному тренінгу були використані методи  неформального навчання. Учні, як учасники тренінгу, розробили та апробували симуляційні ігри про волонтерство. Проект вмотивував молодих учасників заходу бути волонтерами на різних рівнях і стимулював їх стати «послами» європейської інтеграції та прихильниками європейських цінностей. Всі учасники отримали багато позитиву, посмішок, гарних слів, навчилися роботи в групах та зрозуміли сутність волонтерства і важливість даного заходу. Весь захід пронизувала  позитивна і доброзичлива атмосфера. Учасники даної тренінгової програми були нагороджені сертифікатами. Діти отримали гарні знання та вміння, якими повинні володіти майбутні волонтери.

13:10 04.03.2019

Конкурс читців «У вінок Кобзареві»

   В Лебединській центральній районній бібліотеці 22 лютого проведено конкурс читців «У вінок Кобзареві».В конкурсі прийняли участь учні шкіл району, учасники гуртків художньої самодіяльності сільських та районного будинків культури.Конкус проводився у трьох номінаціях: читання творів Т.Г.Шевченка, твори сучасних поетів про Т.Г.Шевченка, авторські твори про Кобзаря та в трьох вікових категоріях.Учениця 5 класу Михайлівської школи Ващенко Лілія виборола ІІІ місце.

15:18 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора