A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день людей з інвалідністю

   Щороку 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з  інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. З метою виховання в учнів толерантного ставлення до людей з інвалідністю, у  школі були проведені тематичні заходи: благодійний ярмарок-продаж «З добром у серці», інтерактивні заняття «Доброта єднає нас» та «Я такий самий як ти» для учнів 1-3 класів, проведені працівниками психологічної служби, виховні години  «Ріка добра з джерельця милосердя».

15:01 03.12.2019

Всесвітній День боротьби зі СНІДом

   1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику. Працівники психологічної служби Марина Шелест та Надія Пещерова провели інтерактивне заняття «Знати, щоб жити» для учнів 8 класу. Учні отримали елементарні знання про ВІЛ та СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики.

19:32 02.12.2019

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

   З 25 листопада по 10 грудня у школі триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» у рамках якої проходитимуть різноманітні заходи. Ці дати проведення акції є не випадковими – вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства та дії щодо захисту прав людини.

15:48 25.11.2019

Вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 рр.

   Щорічно у четверту суботу листопада в Україні  проходять заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років. З нагоди цієї сумної дати у Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено тематичні заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років. У шкільний бібліотекар організували тематичну виставку літератури. Проведено лінійку пам’яті жертв Голодомору, під час якої учні отримали короткі довідки про причини, початок та наслідки страшної трагедії українського народу.

19:38 22.11.2019

Тиждень толерантності

   У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей,задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин у школі з 18 по 22 листопада відбувся «Тиждень толерантності».

19:20 22.11.2019

Родинне свято - закосичення дівчаток

    Гарний, ніжний, дивної краси й великого змісту обряд першого закосичення, надзвичайно важливий для духовного розквіту дівчинки. Дівчинка для мами - це найбільша радість! Навіть дехто з хлопців виявляє заздрість! Бо таке розкішне в дівчаток волосся, М'яке, густе й ніжне, як золоте колосся. Я - маленька українка, в мене коси до колінка. Я в сорочку вишиванку й у віночок гарно вбрана!

16:03 22.11.2019

День Гідності та Свободи

   21 листопада, відповідно до Указу Президента України від 13.11.2014 №872/2014, в Україні відзначається День Гідності і Свободи. У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти  своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В школі було проведено виховні заходи для учнів 1-10 класів. Діти переглянули документальні фільми про події на Майдані. Пройшла загальношкільна лінійка "День Гідності та Свободи".

18:01 21.11.2019

«Історія писемності та друку»

   6 листопада в актовій залі школи викладач історії та риторики одного з навчальних закладів Харкова Тимофій Кравченко провів лекцію на тему: «Історія писемності та друку».

17:53 06.11.2019

Організація відпочинку та дозвілля учнів під час осінніх канікул

   У період з 28 жовтня по 01 листопада в школі була проведена робота по залученню школярів до активного та змістовного відпочинку під час осінніх канікул. Пошуковий загін «Самойловичі»  зібрав матеріали про Михайлівську церкву Різдва Богородиці, відвідавши досвідченого краєзнавця Лебединщини Б.І.Ткаченка. Під час зустрічі діти дізналися про заснування с. Михайлівка, долю Михайлівської церкви, познайомилися із літературними виданнями та побачили багато ікон, старовинних книг, український національний одяг і музичні інструменти. 

00:23 01.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора