A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Останнього дзвоника

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

11:01 29.05.2020

Продовження Всеукраїнської школи онлайн

   Розпочинається новий тиждень навчання у Всеукраїнській школі онлайн. Сьогодні на уроки ми чекаємо всіх учнів з 1 до 11 класу. Відео для вас вже заплановано на YouTube МОН: www.youtube.com/c/MONUKRAINE

09:42 12.05.2020

День матері

   Одне із найсвітліших і найрадісніших свят у році – це День матері. Україна, як і багато країн світу, відзначає його у другу неділю травня. У 2020 році свято припадає на неділю, 10 травня. Під час карантину учні вдома виготовляли подарунки для мам. І вітали своїх найрідніших, наймиліших, найдобріших матусь. Відео-привітання можна переглянути тут ==>

16:15 10.05.2020

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 75 років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників Батьківщини залишається невичерпним джерелом патріотизму. Пам’ять про цю війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас скорботи за тими, хто віддав життя за нашу свободу.  На території Михайлівської с/р в 5-ти братських могилах  поховано 257 воїнів Радянської Армії, а додому з війни не повернулося  325 наших земляків.

15:36 09.05.2020

Поради щодо навчання дітей з особливими освітніми потребами

  Методичні рекомендації містять коротку характеристику розладів за нозологіями; рекомендації щодо організації та здійснення навчання дітей зазначеної категорії, корекції їх вад. Мета методичних рекомендацій – допомогти педагогам, які навчають дітей із особливими освітніми потребами у загальноосвітніх навчальних закладах. У методичних рекомендаціях розглядається питання здійснення корекційного навчання дітей із особливими освітніми потребами в класах з інклюзивним навчанням, специфіка роботи з дітьми даної категорії.  Пропонується для використання в роботі керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, реабілітаційних центрів, фахівцям психолого-медико-педагогічних консультацій, педагогам, психологам, батькам.

15:12 08.04.2020

Дистанційне навчання

   Відповідно до наказу відділу освіти Лебединської РДА від 12.03.2020 № 99-ОД «Про забезпечення виконання профілактичних і протиепідемічних заходів» та враховуючи методичні рекомендацій від 13.03.2020  № 01-22/323 «Щодо відпрацювання програмового матеріалу навчальних планів і програм  під час  карантину» у закладі організовано дистанційне навчання. Враховуючи індивідуальні можливості здобувачів освіти, відпрацювання програмового матеріалу учнями школи здійснюється шляхом створення спільнот в соціальній мережі Viber, online спілкування, електронного листування. Також використовуються базові ресурси з освітніми курсами (EdEra, iLearn, Prometheus, BYM, Youtube), відеоуроки телеканалу «КИЇВ».

12:47 16.03.2020

Заходи щодо мінімізації ризиків поширення коронавірусу

    На виконання наказу відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації від 11 березня 2020 року № 96-ОД «Про призупинення освітнього процесу у закладах освіти Лебединського району» та з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, проведено засідання наради при директору, на якому розглянуто питання профілактики поширення коронавірусної інфекції (Протокол №2 від 06.03.2020 р.). Сімейний лікар Михайлівської АЗПСМ Любов Іващенко провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учнів школи, зокрема нею була прочитана лекція про дотримання правил особистої гігієни та надано поради щодо захисту від коронавірусної інфекції. 11 березня з учасниками освітнього процесу проведено інструктажі з безпеки життєдіяльності під час карантину. З 12 березня по 3 квітня у закладі освіти  призупинено освітній процес.

11:54 12.03.2020

8 березня – Міжнародний жіночий день

   З ледь відчутним подихом весни до нас приходить свято – 8 Березня. Адже свято в школі – це завжди казка, сповнена позитивними емоціями. Першими порадували своїми привітаннями молодші школярі. Лунали слова привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, учителям. Теплі слова побажання і привітання всім жінкам підготували і старші учні. Батьки і вчителі подякували дітям за підготовлену концертну програму.

20:09 06.03.2020

Виховний захід «Мати – берегиня роду»

   4 березня, до Міжнародного жіночого дня, студентами Лебединського педагогічного коледжу для учнів 5 класу школи проведено виховний захід «Мати – берегиня роду». На ньому були присутні фахівці Лебединського РЦСССДМ та його директор Лариса Грицина.

18:51 04.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора