A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день миру!

   21 вересня людство відзначає Міжнародний день миру! Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність: діти ідуть до школи, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія, багато дітей страждають, вони не мають сім’ї, проте в них багато горя. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий. Сьогодні учні Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до святкування цього свята! Ми - за МИР!

20:24 21.09.2021

1 вересня - Свято першого дзвоника

   1 вересня вперше пролунав шкільний дзвоник для 7 першокласників Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Як і годиться, вони були головними на святі, без першачків воно не могло розпочатися. Зі словами привітання до учнів звернулися директор школи Ірина Васильченко, староста Михайлівського старостинського округу Іван Заєць, директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка» Микола Зеленський, батьки учнів 1 класу. Кращі учні школи були відзначені грамотами та подяками за участь у шкільних, обласних та міжнародних конкурсах. Не обійшлося свято і без виступів наймолодших школярів. Опісля вітальних слів для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, учителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

15:06 01.09.2021

День села

7 серпня 2021 року Михайлівка відсвяткувала  День села.

14:41 08.08.2021

Сонце! Літо! Радість!

"Сонце, літо, радість!" Саме під таким гаслом проходив сімейний відпочинок для здобувачів освіти Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та їхніх батьків у місті Харків. Діти разом із  дорослими  отримали  безліч позитивних емоцій і вражень, відвідавши парк культури та відпочинку ім. М. Горького, подорожуючи екопарком Фельдмана.

12:41 21.06.2021

Активний відпочинок влітку

Літні канікули - це не лише відпочинок та розваги, а й цікаві подорожі ???? 18.06.2021 року юні здобувачі освіти Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відвідали Сумський обласний театр для дітей і юнацтва та переглянули виставу "Примхлива принцеса"

15:04 19.06.2021

Вручення свідоцтв про базову середню освіту

   15 червня 2021 року у Михайлівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшло Свято урочистого вручення свідоцтв про базову середню освіту для учнів 9 класу. Під звуки фанфар директор закладу Ірина Васильченко вручила дев’ятикласникам їх перший документ про освіту, а Харченко Аліса отримала свідоцтво з відзнакою. Запальним таночком «Нехочуха» привітали учні початкової ланки своїх старших товаришів. Закінчилося свято традиційним шкільним вальсом.

17:43 15.06.2021

Свято останнього дзвоника

  Останній дзвоник – традиційне свято школярів, яке закінчує навчальний рік. Свято пройшло організовано, по-святковому урочисто та цікаво. Відкрила урочисту лінійку та підвела підсумки навчального року директор школи Ірина Михайлівна Васильченко. Учні, які показали високі результати у навчанні, були нагороджені похвальними листами. Зі словами привітання звернувся староста Михайлівського старостинського округа Заєць Іван Іванович. Привітали присутніх і наймолодші школярі – першокласники. Учні школи вручили букети квітів вчителям. Право подати останній дзвоник було надано учениці 9 класу Харченко Алісі та учню 1 класу Сулим Георгію. Щиро вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

17:13 07.06.2021

Прощання з початковою школою

    Для учнів 4 класу відбулося свято «Прощавай,  початкова школо!». Прощання з початковою школою - це перехiд на нову сходинку в шкільному життi, а отже, дуже важлива, визначна подiя. Під час свята перша вчителька Вознюк Наталія Миколаївна вручила учням дипломи, а  батькам -  подяки за допомогу та активну участь у шкільних справах.

12:26 03.06.2021

Розважальна програма, присвячена Міжнародному дню захисту дітей

   Сьогодні на майданчику біля сільського будинку культури відбулась розважальна програма «Я люблю, коли сміються діти», присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Дякуємо працівникам Михайлівського СБК за чудове свято. Цікаві конкурси, яскраві номери, музичні руханки та смачні призи створили неповторний настрій та подарували усім заряд позитиву! Зі святом малечу та їх батьків привітав староста Михайлівського старостинського округу Іван Заєць, він вручив всім юним учасникам художньої самодіяльності ПОДЯКИ та солодкі подарунки. А по закінченню свята всі присутні отримали морозиво. Дякуємо за солодкі подарунки спонсорів свята Миколу Олексійовича та Віталія Миколайовича Зеленських.  

20:57 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора