A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення

   8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Цей день присвячений пам’яті жертв та з метою гідного вшанування подвигу українського народу та його внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. День пам’яті і примирення – це день, коли всі ми маємо шанс вислухати і зрозуміти один одного, осягнути, що усі ми є українцями – єдиною нацією, незважаючи на мову, якою говоримо, віру, якої дотримуємося та місця народження. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму. На жаль так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної Батьківщини. Ми за мир в Україні!

09:14 08.05.2022

Вітаємо!

Неймовірна новина!!! Сьогодні відбулася Офіційна церемонія оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» (Genius Olympiad Ukraine)! І ми з гордістю повідомляємо, що вихованка творчого об'єднання "Художній розпис" Лебединського ЦПО Лілія Ващенко виборола бронзову винагороду у цьому престижному міжнародному змаганні! Вітаємо Лілю з цією визначною подією і бажаємо нових творчих здобутків!

00:05 30.04.2022

26 квітня – Міжнародний день пам’яті Чорнобиля

Сьогодні, 26 квітня, у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. Ця подія – нагадування про небезпеку використання атомної енергетики, про героїзм ліквідаторів аварії, про наслідки, які ця катастрофа принесла довкіллю та людям. Саме цього дня 1986 року сталася страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Це – найпотужніша і найбільша катастрофа,яку коли-небудь спричиняв мирний атом. Через тридцять років після аварії ООН проголосила 26 квітня Міжнародним днем пам’яті Чорнобиля. Ця подія – нагадування про героїзм ліквідаторів аварії, про наслідки, які ця катастрофа принесла довкіллю та людям.

13:21 26.04.2022

Вітаємо з Великоднем

   Усім привіт, ми з України, і у нас  настав Великдень. Яке з вірою і надією входить у наше життя, обтяжене пандемією і війною, найбільше, найсвітліше християнське свято — Великдень. Головне свято весняного циклу, тріумф життя над смертю, добра над злом, перемога правди над брехнею. Це початок чогось нового і чистого, усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Здобувачі освіти нашого закладу активно готувалися до цього свята власноруч прикрашали писанки до святкового столу.

10:55 25.04.2022

Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням. Для здобувачів освіти закладу вчителями української мови було проведено різноманітні,цікаві заходи. Для здобувачів освіти 5 класу вчитель Гаврило Л.М. провела захід "Розумники й розумнички".

14:52 21.02.2022

Заняття з практичного відпрацювання заходів щодо евакуації та укриття здобувачів освіти і працівників закладів освіти при виникненні надзвичайних ситуацій, у тому числі військового характеру

На виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 15.02.2022 року № 63-ОД «Про проведення занять з евакуації»,згідно листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 16.02.2022 року № 4.2-13/1709, у закладі освіти було організовано і проведено заняття з практичного відпрацювання заходів щодо евакуації та укриття здобувачів освіти і працівників закладів освіти при виникненні надзвичайних ситуацій, у тому числі військового характеру.

14:15 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора