A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день вишиванки

   20 травня – Всесвітній день вишиванки. Цього року це ювілейна дата - 15 років з дня його заснування. Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Щорічно у третій четвер травня у світі відзначається День української вишиванки.    Здобувачі освіти Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів провели флешмоб #День_вишиванки, в рамках якого привітали старосту Михайлівського старостинського округу Івана Зайця, відвідали сільський будинок культури та музей, де ознайомились з роботами місцевої майстрині Наталії Парфило.    День вишиванки — міжнародне свято, покликане зберегти споконвічні традиції українського народу.

13:55 20.05.2021

День цивільного захисту

Сьогодні, 13 травня 2021 р., у школі відбувся День цивільного захисту. Основна мета заходів цього дня –  вироблення в учнів умінь, навичок  грамотно і чітко діяти в різних  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння та навичок учнів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання,  надавати першу домедичну допомогу.

14:55 13.05.2021

З Днем матері

Сьогодні, 9 травня, відзначається чудове сімейне свято – День матері. Цьогоріч воно співпало зі святкуванням Дня перемоги. Сьогоднішнє свято є чудовою нагодою привітати матусю, сказати їй слова подяки за любов, турботу й терпіння, а також вручити милий подарунок. Здобувачі освіти Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів щиро вітають матусь зі святом.

10:12 09.05.2021

Ніколи знову

8-9 травня Україна спільно з іншими країнами Європи відзначає День пам’яті та примирення і річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.   

13:48 08.05.2021

Великодній передзвін

До світлого свята Воскресіння Христового у закладі було проведено фотоконкурс дитячих поробок "Великодній передзвін".

20:47 01.05.2021

День охорони праці

у 2021 році Дня охорони праці в Україні відзначається під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи –ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

08:19 28.04.2021

Чорнобиль –пам’ять України

   26 квітня – це найтрагічніша дата в історії нашого народу. Адже цього дня 1986 року сталася жахлива подія – вибух атомного реактора на Чор­нобильській АЕС.

09:33 26.04.2021

12 квітня - Всесвітній день авіації та космонавтики

Цього року Україна святкує 30 річницю Незалежності. З 1991 року в космічній галузі нашої держави відбулося чимало визначних подій. Це і запуск 3-х українських супутників серії Січ, призначених для дистанційного зондування Землі, і політ Леоніда Костянтиновича Каденюка у космос.

09:24 12.04.2021

Таланти багатодітної родини

Учениця 6 класу Манько Каріна нагороджена грамотою та пам’ятним подарунком за участь в  онлайн-фестивалі «Таланти багатодітної родини». Метою фестивалю є пошук нових талантів серед дітей з багатодітних сімей громади, розкриття їх творчих здібностей, відродження і популяризації цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження родинних традицій та історичної спадщини народу.

14:59 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора