A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Організація відпочинку та дозвілля учнів під час осінніх канікул

Дата: 01.11.2019 00:23
Кількість переглядів: 192

   У період з 28 жовтня по 01 листопада в школі була проведена робота по залученню школярів до активного та змістовного відпочинку під час осінніх канікул. Пошуковий загін «Самойловичі»  зібрав матеріали про Михайлівську церкву Різдва Богородиці, відвідавши досвідченого краєзнавця Лебединщини Б.І.Ткаченка. Під час зустрічі діти дізналися про заснування с. Михайлівка, долю Михайлівської церкви, познайомилися із літературними виданнями та побачили багато ікон, старовинних книг, український національний одяг і музичні інструменти. 

   Літературна вікторина «Найрозумніший» та гра «У світі казка чарівної» поглибили та розширили   знання учнів про літературу, розвивала логічне мислення, творчі здібності, виховувала інтерес до художньої літератури.

   Фізико-математична гра «Ерудит» активізувала розумову та пізнавальну діяльність учнів, розширювала кругозір, розвивала їхнє логічне та образне мислення.

   Проводилась робота з обдарованими учнями, вчителі-предметники проводили індивідуальну роботу по підготовці до ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, до ЗНО-2020.

   30 жовтня учні початкових класів побували на екскурсії в м. Суми, переглянули мультфільм «Клара та чарівний дракон»; учні середньої ланки відвідали Лебединський художній музей ім. Б.К. Руднева.

    З метою набуття підростаючим поколінням навичок свідомого, поважного ставлення до ситуацій, залучення дітей до масово-роз`яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності та профорієнтації, школярі відвідали 18 ПРЧ УДС України з надзвичайних ситуацій в Сумській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора