A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

День цивільного захисту

Дата: 13.05.2019 19:23
Кількість переглядів: 224

    На виконання  річного плану роботи школи та  наказу відділу освіти Лебединської РДА від 15.04.2018 № 178-ОД  «Про підготовку та проведення Дня ЦЗ у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Лебединського району у 2019 році» для забезпечення високої організованості, якісного навчально-тренувального проведення заходів цивільного  захисту в школі, як підсумок навчання учнів та працівників, на якому були закріплені отримані теоретичні знання та відпрацьовані практичні дії з особистої безпеки та захисту від наслідків можливих в нашій місцевості надзвичайних ситуацій, 13 травня 2019 року  було проведено День цивільного  захисту.

   Питання безпечної поведінки учасників навчально-виховного процесу під час проведення вище зазначених заходів розглянуто на інструктивній нараді з вчителями. До участі  в «Дні цивільного  захисту в школі» були залучені керівник та командно-начальницький склад  цивільного  захисту школи, весь постійний склад учнів 1-11-х класів. Класні керівники провели класні збори «Про завдання учнів щодо дотримання правил безпеки під час проведення Дня цивільного  захисту в школі».

   В рамках заходів до Дня цивільного  захисту проведено  загальношкільну лінійку з метою інформування про  цілі і завдання цивільного захисту, тематичні уроки з основ  здоров’я. Вчителем образотворчого мистецтва та вчителями початкових класів оформлено виставку дитячих малюнків «Безпека понад усе», а у шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку літератури  «Чорний біль над білим світом», присвячену черговій річниці техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС. 

   Медичним працівником Федірко В.М. проведено тренінг з учнями 6-8 класів з надання домедичної  допомоги потерпілим у зоні НС при кровотечах, переламах, переохолодженні з використанням вмісту індивідуальних аптечок, підручних засобів.

   З метою практичної перевірки  здатності учнів діяти за сигналом «Увага, всім!» було проведено навчальну тривогу та евакуацію учнів школи та персоналу за ввідною «пожежна тривога».. Всі працівники та учні  правильно зорієнтувалися при евакуації, залишаючи навчальні приміщення та  обираючи аварійний вихід. По завершенні запланованих заходів та спеціального об’єктового тренування з питань цивільного  захисту відбулось засідання комісії з надзвичайних ситуацій, де директор школи Васильченко І.М.  дала оцінку готовності колективу школи до реалізації планів реагування на НС, локалізації і ліквідації їх наслідків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора