A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

  14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата є пам'ятною для українців, оскільки на цей день у 1986 році завершилося будівництво саркофагу над четвертим реактором, який постраждав від аварії.

12:07 14.12.2023

Шкільні ігри

В рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри" було проведено,відповідно до графіку, з 04.12 по 08.12 змагання з волейболу серед учнів та учениць 7-9 класів.

13:46 08.12.2023

День Святого Миколая

   У середу віряни вшановують пам'ять святителя Миколая Чудотворця. Раніше це свято відзначали 19 грудня, але цього року традиції змінилися, адже Православна церква України (ПЦУ) перейшла на новий календар. Тож тепер воно припадає на 6 грудня. Це одне з найбільш важливих релігійних свят. Особливо його чекають діти, бо у цей день вони отримують подарунки.Головна традиція свята — подарунки та цукерки, які святий вночі кладе під подушку малюкам. За кілька тижнів до Дня святого Миколая діти пишуть листи, в яких вони перераховують свої добрі справи та просять у Чудотворця все, що забажають. Неминув Миколай і здобувачів освіти нашого закладу, він прийшов зі своїми помічниками янголами і приніс смачні подарунки, а для здобувачів освіти старшої школи він підготував цікавий квест, на якому діти залюбки виконували завдання і були нагороджені цінними призами.

09:49 06.12.2023

З Міжнародним днем миру!

21 вересня в усьому світі відзначають День миру. Для когось мирне життя — це буденність, а для українців — це мрія. Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну ми кожного дня змушені виборювати право жити під мирним небом. Мир справді має дуже важливе значення і наш народ по-особливому це відчуває зараз. Символом Міжнародного дня миру є білий голуб з оливкою гілкою, який після Другої світової війни почали називати "голубом миру". Вперше цей символ представили у 1949 році на Всесвітньому конгресі прихильників миру, що відбувався у Парижі.

09:15 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора