A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті Героїв Крут

   29 січня 1918 року відбулася визначна подія в українській історії  – бій під Крутами. Бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху. На залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків і студентів з 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, які мали десятикратну перевагу в живій силі, бронепотягах та артилерії. Бій під Крутами тривав близько шести годин, у ньому загинули від 70 до 100 бійців з української сторони. Втрати більшовицьких військ тоді сягнули 300 людей. Українці затримали росіян на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір (Брест-Литовський мирний договір).

15:15 29.01.2024

Змагання з футзалу

   Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучився до І етапу наймасштабніших учнівських змагань в Україні - "ПЛіЧ-О-ПЛІЧ всеукраїнські шкільні ліги" за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом Разом до перемоги! 26.01.2024 відбулися змагання з футзалу. #пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо

18:44 26.01.2024

ПЛіЧ-О-ПЛІЧ всеукраїнські шкільні ліги

   Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучився до І етапу наймасштабніших учнівських змагань в Україні - "ПЛіЧ-О-ПЛІЧ всеукраїнські шкільні ліги" за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом Разом до перемоги! 25.01.2024 відбулися змагання по баскетболу серед учнів 8-9 класів. #пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо

21:22 25.01.2024

Змагання зі спортивного орієнтування

   Наш заклад загальної середньої освіти долучився до І етапу наймасштабніших учнівських змагань в Україні - "ПЛіЧ-О-ПЛІЧ всеукраїнські шкільні ліги" за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом Разом до перемоги! 24.01.2024 відбулися змагання зі спортивного орієнтування. #пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо

21:30 24.01.2024

День Соборності України

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року. Акт Злуки проголошував: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 р. Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань.

17:07 22.01.2024

Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вже другий рік бере участь у проєкті "Квіти ПЕРЕМОГИ"

   Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вже другий рік бере участь у проєкті "Квіти ПЕРЕМОГИ". #Flowers4school - це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Учні та вчителі школи взяли участь у другому етапі цього проєкту, зібрали кошти на 130 цибулинок тюльпанів. В зв'язку з проблемами на кордоні посилку отримали під Новий рік, але зима зробила нам подарунок, сніг розтанув і працівники школи швиденько взялися за справу. Квіти висадили. Чекаємо снігу, щоб вкутав їх ковдрою, а навесні будемо радіти висадженій красі!

10:04 28.12.2023

Допомога від UNICEF першокласникам

 Від дитячого фонду "Юнісеф" першокласники до різдвяних свят отримали рюкзачки та канцелярію, без якої не може обійтися жодна дитина.

11:21 25.12.2023

Шкільні ігри

   В рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри" було проведено,відповідно до графіку, з 18.12 по 22.12 змагання з доджболу серед учнів та учениць 5-6 класів та змагання з баскетболу серед учнів 10-11 класів.

12:55 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора