A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято осені

Цікаве і незабутнє свято відбулося у школі 24 жовтня. Чарівниця-осінь не тільки пройшлася Україною, але й завітала до нашої школи. Звичайно, цьому передувала чимала робота педагога-організатора, учнів і класоводів. Під керівництвом Алєксєєнко Людмили Анатоліївни школярі підготували цікаве свято. Діти не тільки залюбки брали у ньому участь, а й відчули себе справжніми артистами.

15:03 24.10.2018

День захисника України

14 жовтня на свято Покрова Пресвятої Богородиці у с. Михайлівка відбувся урочистий мітинг біля пам’ятного знаку страченим у 1708 році козакам. У заході взяли участь: заступник голови районної ради Світлана Олександрівна Горошко, начальник відділу культури і туризму РДА Богомаз Ганна Володимирівна, директор ТДВ "Племзавод "Михайлівка", депутат районної ради Микола Олексійович Зеленський, сільський голова Володимир  Васильович Білик, громадськість, учнівський та педагогічний колектив Михайлівської школи. 

15:51 14.10.2018

Посвята в козачата

12 жовтня відбулася посвята у козачата першокласників. Метою заходу є виховання  у дітей любові до своєї землі, гордості за  Батьківщину  та своїх предків, бажання творити і працювати для її добробуту і процвітання під мирним небом, виховання справжніх патріотів своєї держави. За давнім українським звичаєм маленьких козачат вітали короваєм. Привітав козачат гість – отаман школи Кищик Богдан. Він вручив дітям посвідчення козачат, провів з ними конкурси на спритність та вправність.

17:03 12.10.2018

Заходи до Дня захисника України

14 жовтня ми відзначаємо свято Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Напередодні цих свят, 12 жовтня, для учнів 5 та 6 класів, учитель історії Приходько О.Л. провів виховний захід «День Захисника України» з метою виховання поваги до захисників рідної землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму та гордості за Україну.

16:42 12.10.2018

Святковий концерт до Дня вчителя

Напередодні професійного свята всіх педагогів, у школі відбувся святковий концерт.  Гостями свята були вчителі-пенсіонери.Танцювальні та гумористичні номери, пісні, щирі привітання та найкращі побажання підняли настрій усіх присутніх. Свято закінчилося колективним фото на згадку.

03:57 06.10.2018

"Чарівна Осінь"

27 вересня у школі була організована та проведена виставка учнівських робіт з природного матеріалу "Чарівна осінь". На ній кожен клас представив свої композиції з квітів, овочів та фруктів. Учні школи проявили фантазію, творчість та креативність. Кращі роботи та їх виконавці були відзначені грамотами в різноманітних номінаціях.

19:02 27.09.2018

Загальношкільні батьківські збори

25 жовтня відбулися загальношкільні батьківські збори за участю фахівця із соціальної роботи ЛРЦСССДМ Харченко Наталії Іванівни.

23:42 25.09.2018

День фізичної культури та спорту

На виконання наказу відділу освіти Лебединської РДА від 03.09.2018 року № 350 -ОД «Про проведення в закладах загальної середньої освіти  Лебединського району у 2018 році Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського Олімпійського уроку, Олімпійського тижня», з метою відзначення у школі Дня фізичної культури і спорту, були проведені відповідні заходи:

19:48 15.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора