A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Я МАЮ ПРАВО!»: ЗНАТИ З ДИТИНСТВА

 Для всіх і кожного, незалежно від віку, важливими є поняття «право». Саме тому Міністерство юстиції України здійснює велику правопросвітницьку роботу, об’єднану у проект «Я МАЮ ПРАВО!». У ньому – кілька напрямів, усі вони важливі, адже навчають, як захистити свої права. Важливо, що серед іншого, держава не забула і про найменших громадян, яким з дитинства варто знати основу основ про права. Отож, вивчайте і знайте, щоб Україна міцніла правом, а ви виростали достойним поколінням: успішним, сильним, патріотичним.

17:21 07.09.2018

Свято Першого дзвоника

3 вересня для 7 першокласників вперше пролунав шкільний дзвоник у Михайлівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Розпочався новий відлік часу у Новій українській школі.

06:43 04.09.2018

Випускний

23 червня в сільському Будинку культури відбувся випускний. Випускників вітали батьки, вчителі, гості свята. Заступник директора з НВР Вознюк Наталія Миколаївна зачитала наказ по школі, а директор Васильченко Ірина Михайлівна вручила атестати.

23:26 23.06.2018

Літо, канікули, оздоровлення...

   Літо – найкраща пора відпочинку для школярів. Цілий рік діти з нетерпінням чекають канікул. І нарешті 29 травня розпочалася оздоровча кампанія 2018. На базі школи працюють 4 дитячих заклади відпочинку: пришкільний оздоровчий табір «Сонечко», табір праці та відпочинку «Юність», профільний табір РБДЮТ «Сонечко», спортивний табір ДЮСША «Олімп».

06:58 08.06.2018

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні в нашій школі відбулося свято Останнього дзвоника. На святі були присутні почесні гості: керуючий справами виконавчого апарату районної ради Полова Г.В., голова правління ПАТ п-з «Михайлівка» Зеленський М.О., голова Михайлівської сільської ради Білик В.В. Відкрила свято та підвела підсумки навчального року директор школи Васильченко І.М. Відбулася церемонія нагородження учнів, які показали високі результати у навчанні та конкурсах різних рівнів. Героями свята Останнього дзвоника традиційно є учні 11 класу. Цього року в нашій школі він продзвенів для девятьох випускників.

13:58 25.05.2018

Випускний 4 класу

   23 травня в актовій залі школи відбулось урочисте свято, присвячене випуску з початкової школи учнів 4 класу. Учні, разом зі своєю наставницею, першою учителькою Морозовою Тетяною Василівною, підготували чудове свято. Лунали вірші, пісні діти дарували всім квіти і свої усмішки.  Школярі прощалися із початковою школою.

17:31 23.05.2018

Обласний семінар

   Учні школи хлібом-сіллю зустріли учасників обласного науково-практичного семінару для завідувачів районних (міських) методичних кабінетів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, міських рад, ОТГ «Колективно-компетентнісна взаємодія учасників освітнього процесу в умовах реформування освіти»

19:08 16.05.2018

9 травня - День Перемоги над нацизмом

   73 роки минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників Батьківщини залишається невичерпним джерелом патріотизму. Пам’ять про цю війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас скорботи за тими, хто віддав життя за нашу свободу. Учні нашої школи були учасниками мітингів, присвячених Дню Перемоги у с. Михайлівка, с. Токарі, с. Першотравневе. Діти поклали живі квіти до пам’ятників загиблим воїнам.

23:16 09.05.2018

Тиждень психології «Психологія – це цікаво!»

   З 23 по 27 квітня 2018 року в Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень психології «Психологія – це цікаво!». Заходами було охоплено учнів 1-11 класів, педагогів та батьків. Для учнів 1-2 класів проведено розвиваюче заняття  «Пізнайки» з метою розвитку в учнів інтелектуальних здібностей та пізнавальних процесів. Учнів 3-4 класів взяли участь в інтелектуальній грі «Ерудит». Діти мали можливість проявити свою активність, уважність та роботу в групах. Для учнів 5-6 класів проведено КВК «Пізнай себе та інших», яке було спрямоване на розвиток психічних процесів, вміння співпереживати, підтримувати і розуміти один одного та підвищення інтересу до вивчення психології. Учні 7-8 класів позмагалися в грі «Слідопити». Діти мали змогу перевірити свою спостережливість, знання цікавих фактів про школу, один одного та вчителів.

23:08 27.04.2018

Чорнобильська катастрофа

26 квітня у школі проведено тематичні уроки, виховні години, бесіди присвячені 32-м роковинам Чорнобильської катастрофи, героїзму учасників ліквідації її наслідків. В шкільній бібліотеці оформлено виставку літератури з теми Чорнобильської трагедії 1986 року.

17:30 26.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора