A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Святого Миколая

   З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням, це свято Святого Миколая. Учні підготували святкову програму, а Святий Миколай  обдарував слухняних та чемних діток.

19:38 19.12.2018

Всеукраїнський тиждень права

   Щорічно, починаючи з 2008 року, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року № 1149, що завжди включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. З 4 по 10 грудня в школі відбувся Всеукраїнський тиждень права. Проведення тижня мало на меті підвищити рівень правової культури школярів, а також проінформувати учнів про їхні конституційні права та обов’язки, можливості  їх реалізації та захисту.

19:36 10.12.2018

Молодіжна естафета «Healthy lifestyle»

   7 грудня в школі відбулася молодіжна естафети «Healthy lifestyle». Саме так називається молодіжний рух, що шириться Сумською областю серед молоді  і має на меті  формування свідомого ставлення до свого фізичного, психологічного і соціального здоров'я.  Зі щирими вітаннями  і найкращими побажаннями  усім, хто завітав на свято, звернулися начальник сектора молоді та спорту Лебединської РДА  Стегній А.А. та сільський голова Білик В.В. Про досягнення юних спортсменів учнів школи розповіла у своєму виступі директор школи Васильченко Ірина Михайлівна.

15:04 07.12.2018

Благодійний ярмарок

   29 листопада було проведено благодійний ярмарок "Милосердя", приурочений Міжнародному дню людей з інвалідністю. На зібрані кошти придбано та вручено подарунок дітині з інвалідністю –  Іванчуку Володимиру, а решту – перераховано Міжнародному Благодійному Фонду "Люди сильні духом", для онкохворих дітей.

09:57 03.12.2018

Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower»

   29 листопада втретє учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. брали участь у Міжнародній грі зі світової літератури «Sunflower». Цікаві запитання і завдання дали можливість перевірити учасникам свої знання із зарубіжної та української літератури. Тепер залишилося чекати результатів, про які дізнаємося  у лютому 2019 р. Бажаємо успіхів і перемог нашим конкурсантам!

18:50 29.11.2018

Засідання творчої групи вчителів

   Творча група вчителів Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. підвела підсумки роботи за 2019 рік. Група працює над вивченням актуальної на сьогодні проблеми «Технологія критичного мислення в умовах сучасного освітнього процесу». ХХІ століття ставить перед вчителями завдання: готувати учня, який зможе реалізувати свій потенціал у житті. Робота в творчій групі дозволяє її учасникам підвищувати рівень педагогічної майстерності, що сприяє забезпеченню реалізації завдань освітнього процесу.

18:50 29.11.2018

День пам’яті жертв голодоморів

   23 листопада учні школи відвідали Лебединський районний краєзнавчий музей, де відбувся захід, приурочений Дню пам'яті жертв голодоморів. На заході були присутні:  директор КЗ СОР Лебединська СЗОШ-інтернат Удод Анатолій Васильович, голова райдержадміністрації Химич Віктор Васильович, голова районної ради  Калита Василь Григорович, начальник відділу культури і туризму Лебединської РДА Богомаз Ганна Володимирівна та місцевий краєзнавець, дослідник Голодомору, Лисянський Віктор Миколайович.

09:24 26.11.2018

До Дня української писемності та мови

9 листопада до Дня української писемності та мови у школі були проведені наступні заходи: учні 7-9 класів писали ХVІІІ Всеукраїнський радіодиктант; для учнів 5-6 класів було проведено конкурс знавців української мови (вчитель української мови та літератури Гаврило Л.М.)

19:01 09.11.2018

Відкрита першість Лебединської районної ДЮСШ з мініфутболу

   Кращі футболісти школи 2 листопада брали участь  у відкритій першості Лебединської районної ДЮСШ з мініфутболу по двом віковим категоріям 2005 – 2006 та 2007 – 2008 р.н.  За результатами зіграних ігор у категорій 2005 – 2006 р.н. перемогу виборола команда нашої школи (тренер-викладач Олександр Семененко). У віковій категорії 2007 – 2008 р.н. першість здобула команда Павленківського НВК. У номінаціях були відзначені серед юнаків 2005 – 2006 р.н.: «Кращий воротар» Назар Скляр, «Кращий бомбардир» Андрій Федірка. Переможці, призери змагань та відзначені у номінаціях гравці нагороджені грамотами.

17:00 02.11.2018

Один день із життя євроклубівців

   Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода. Але погода нам не завада. В цьому році учні Михайлівської загальноосвітньої школи I-III ступенів продовжили співпрацю з різними Євроклубами області. І нещодавно євроклубівці здійснили поїздку до міста Суми.  Учасники євроклубу «Паралель» відвідали Комунальну установу Сумську спеціалізовану школу I-III ступенів № 17, де зустрілися з  учасниками євроклубу «Вектор» та їх куратором Совенко Оленою Олександрівною.

19:55 31.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора