A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень правових знань

   На виконання листа відділу освіти Лебединської РДА від 22.05.2019 № ОД-22/696 в школі з 27 травня по 2 червня проведено Тиждень правових знань, приурочений до Дня захисту дітей.

19:59 31.05.2019

Літнє оздоровлення

    Літо – найкраща пора відпочинку для школярів. Цілий рік діти з нетерпінням чекають канікул. І нарешті 27 травня розпочалася оздоровча кампанія 2019. На базі школи урочисто було відкрито табірну зміну 3-х таборів відпочинку: пришкільного табору «Сонечко», табору праці та відпочинку «Юність», спортивного табору ДЮСШ «Олімп». В таборі «Сонечко», в День знайомства, було проведено «Фестиваль казки», а з учнями таборів «Юність» та «Олімп» проведено змагання з футболу.

12:14 27.05.2019

Обласна акція «Патріотична хвиля»

   24 травня учениця 7 класу Щедрін Дарія була учасницею засідання «круглого столу» для учасників обласної акції «Патріотична хвиля» (у межах обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!»), під час якого активно налаштована учнівська молодь Сумщини звітувала про волонтерську роботу. За підсумками участі в акції було окреслено низку проблем: допомога онкохворим дітям, учасникам АТО та їх сім’ям, людям похилого віку, озеленення територій, вирішення локальних екологічних проблем та окреслені плани майбутньої волонтерської роботи. За підсумками роботи в межах акції перехідний Прапор доброчинності отримали представники учнівського самоврядування Старосільської ЗОШ I-III ступенів Нижньосироватської сільської ради Сумського району.

19:52 24.05.2019

Свято Останнього дзвоника

Радісно-сумне свято відзначає сьогодні, 24 травня, Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – свято Останнього дзвоника. Урочиста лінійка традиційно розпочалася виступом директора Васильченко Ірини Михайлівни, яка представила гостей свята: Зеленського Миколу Олексійовича – директора ТДВ «Племзавод «Михайлівка» та  Білика Володимира Вікторовича – голову Михайлівської сільської ради. Також були нагороджені учнів, які показали високі результати у навчанні. Героями свята Останнього дзвоника традиційно вважаються випускники. Для них – це остання урочиста лінійка, на якій вони присутні як учні. Цього року школу закінчують Заплюсвічка Михайло, Дігтяр Артем, Клименко Артем, Богдан Софія та Андрієнко Владислав. Поздоровили випускників і наймолодші школярі – першокласники. Право подати останній дзвоник було надано випускниці Богдан Софії та учню 1 класу Молибозі Андрію.

11:08 24.05.2019

Ігрове судове засідання

   22 травня в Лебединському районному суді учні 7, 9 та 10 класів взяли участь у модельному судовому засіданні у кримінальній справі про крадіжку з проникненням. Школярі одразу вжились у ролі і процес був максимально наближений до реального. Після «засідання» заступник керівника апарату Лебединського районного суду Сугак Наталія Олексіївна роз’яснила учням у чому полягає змагальність кримінального процесу і яка роль у ньому суду. Вона розповіла про особливості відповідальності неповнолітніх та їх батьків за протиправні вчинки. Проведення модельних та ігрових судових засідань для школярів – це найдоступніший і найцікавіший спосіб розповісти молоді про сам процес, здійснення правосуддя та його особливості.

21:03 22.05.2019

Випускний в початковій школі

   21 травня в актовій залі школи відбулось урочисте свято, присвячене випуску з початкової школи учнів 4 класу. Учні, разом зі своєю наставницею, першою учителькою Балабою Тетяною Анатоліївною, підготували чудове свято. Лунали вірші, пісні діти дарували всім квіти і свої усмішки.  Школярі прощалися із початковою школою.

19:12 21.05.2019

День вишиванки

    Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції етнічного вишитого українського одягу. Саме у цей день до свята долучилися і учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст., одягнувши вишиванки. Захід провели керівники гуртків Лебединського РБДЮТ Бабич Л.К., Коротич Н.Г. та Єршова Т.М.Захід пройшов у вигляді квесту «Вишиванка – душа України», під час якого діти відвідали станції: «Україна вишивана», «Стіжок за стіжком буде візерунок», «Письмова вишиванка», «Ланцюжок із літер», «Рушник – оберіг для кожної хати», «З бабусиної скрині», «Вишиванка», «Таємний код вишиванки». Команди успішно виконали завдання і були нагороджені грамотами.

19:59 16.05.2019

День цивільного захисту

    На виконання  річного плану роботи школи та  наказу відділу освіти Лебединської РДА від 15.04.2018 № 178-ОД  «Про підготовку та проведення Дня ЦЗ у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Лебединського району у 2019 році» для забезпечення високої організованості, якісного навчально-тренувального проведення заходів цивільного  захисту в школі, як підсумок навчання учнів та працівників, на якому були закріплені отримані теоретичні знання та відпрацьовані практичні дії з особистої безпеки та захисту від наслідків можливих в нашій місцевості надзвичайних ситуацій, 13 травня 2019 року  було проведено День цивільного  захисту.

19:23 13.05.2019

9 травня - День Перемоги над нацизмом

   74 роки минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників Батьківщини залишається невичерпним джерелом патріотизму. Пам’ять про цю війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас скорботи за тими, хто віддав життя за нашу свободу. Учні нашої школи були учасниками мітингів, присвячених Дню Перемоги у с. Михайлівка, с. Токарі, с. Першотравневе. Діти поклали живі квіти до пам’ятників загиблим воїнам.

23:39 09.05.2019

«Мак пам’яті»

   З нагоди  Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,  лідер учнівського самоврядування Шумило Анастасія провела для учнів 4 класу флешмоб з виготовлення пам’ятного знака  «Мак пам’яті».

13:38 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора