A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Сторінка психологічої служби

Дата: від до Скинути

Інформація від соціального педагога

???? Не звинувачуйте себе ні в чому. Під час війни будь-які прийняті вами рішення про безпеку вашої сім’ї, є правильними. ???? Відслідковуйте негативні думки та виділіть собі час на них (техніка «Будильник»: я подумаю про це з 10.00 до 11.00, в інший час буду вільним/вільною від цих думок). ???? Фокусуйтесь на позитивних спогадах, які є для вас підтримкою. ???? Намагайтеся, підтримувати спілкування з іншими людьми. ???? Дайте собі можливість прожити емоції – спогади про дім, роботу, близьких, які залишись, можуть викликати сум, тривогу, страх – дозволяйте собі ці почуття. ???? Реагуйте на свої потреби та намагайтеся їх задовольняти. ???? Відслідковуйте негативні поведінкові реакції, наприклад, бажання дистанціюватися від усіх та ізолюватися; думки на кшталт “Мене більше нічого не цікавить, я нічого не хочу робити...". Формуйте нові ритуали та шукайте сенс та мотивацію.  ???? Обмежте перегляд новин, безперервне читання соціальних мереж.  ???? Виконуйте фізичні вправи, гуляйте.

12:15 30.03.2022

Мотиваційний інтерактивний онлайн-урок з профорієнтації «Твоя суперпрофесія»

17 грудня учнів 9-10 класів переглянули мотиваційний інтерактивний онлайн-урок з профорієнтації «Твоя суперпрофесія». Мета уроку - ознайомлення підлітків із методами, які допоможуть їм правильно підійти до вибору професії. В рамках уроку відбулася презентація трьох професій, які можуть забезпечити швидкий соціальний ліфт. 

17:58 17.12.2021

Всеукраїнський онлайн урок

12 жовтня учні 10 класу переглянули Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації "Обери професію своєї мрії". Своїми істріями успіху з учнями поділилися Євген Клопотенко, Жан Баленюк, Уляна Пчолкіна та інші запрошені гості. 

13:21 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора