A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Шкільна бібліотека

Дата: від до Скинути

150-річчя Лесі Українки

   Відзначаємо 150-річчя від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки: учні школи, вихованці т.о. "Художній розпис" (керівник Наталія Коротич) Лебединського ЦПО взяли участь у конкурсі малюнків "Лесина творчість очима дітей", який організували педагог-організатор Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Людмила Алєксєєнко та  бібліотекар Михайлівської сільської бібліотеки Тетяна Парфило. А вчитель української літератури Любов Гаврило провела вікторину на знання творчої спадщини поетеси.

15:14 25.02.2021

Інформаційні технології в шкільній бібліотеці

В шкільній бібліотеці використовуються сучасні інформаційні технології, які забезпечують комп’ютеризацію бібліотечних процесів. Шкільна бібліотека  нашої школи має один комп’ютер з виходом в Інтернет, але, нажаль, тільки один. Це дає можливість і мені, як бібліотекарю, і учням, і вчителям після урочної роботи займатися самоосвітою, дізнаватися про життя інших шкіл, міст. Та й взагалі цікавитись про ті чи інші новини Україні та інших куточках світу не тільки в галузі освіти, але і в тих галузях, які їх цікавлять.

14:47 14.02.2021

Нові надходження

   З метою популяризації літератури регулярно оформлюю тематичні виставки, організовую презентацію нових книжкових надходжень до бібліотеки, постійно добираю необхідну літературу до проведення виховних заходів, класних годин, педагогічних читань. В грудні до шкільної бібліотеки надійшли навчально-методичні посібники для педагогічних працівників. Шановні вчителі, запрошую до перегляду літератури.

19:06 24.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора