A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

12 квітня - Всесвітній день авіації та космонавтики

Цього року Україна святкує 30 річницю Незалежності. З 1991 року в космічній галузі нашої держави відбулося чимало визначних подій. Це і запуск 3-х українських супутників серії Січ, призначених для дистанційного зондування Землі, і політ Леоніда Костянтиновича Каденюка у космос.

09:24 12.04.2021

Таланти багатодітної родини

Учениця 6 класу Манько Каріна нагороджена грамотою та пам’ятним подарунком за участь в  онлайн-фестивалі «Таланти багатодітної родини». Метою фестивалю є пошук нових талантів серед дітей з багатодітних сімей громади, розкриття їх творчих здібностей, відродження і популяризації цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження родинних традицій та історичної спадщини народу.

14:59 11.03.2021

З 8 березня!

Щиро вітаємо зі святом весни, з днем 8 Березня! Зичимо здоров’я, із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини.

20:29 07.03.2021

150-річчя Лесі Українки

Відзначаємо 150-річчя від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки: учні школи, вихованці т.о. "Художній розпис" (керівник Наталія Коротич) Лебединського ЦПО взяли участь у конкурсі малюнків "Лесина творчість очима дітей", який організували педагог-організатор Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Людмила Алєксєєнко та  бібліотекар Михайлівської сільської бібліотеки Тетяна Парфило. А вчитель української літератури Любов Гаврило провела вікторину на знання творчої спадщини поетеси.

09:47 25.02.2021

День Героїв Небесної Сотні

   У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. 19 лютого в школі перші уроки розпочалися хвилиною мовчання, також було проведено виховні заходи для учнів 5-9 класів. Учні переглянули документальні фільми про події на Майдані, а у шкільному музеї було проведено екскурсію «Герої не вмирають», присвячену героям Небесної сотні.

12:59 19.02.2021

Круглий стіл "Доступність до якісної освіти в умовах пандемії у громаді"

#symycei #eyfcoe #sumy_hre_covid У рамках проєкту "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області", який реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управління молоді та спорту Сумської ОДА за підтримки Європейського молодіжного фонду, 17 лютого у Центральній районній бібліотеці було проведено Круглий стіл "Доступність до якісної освіти в умовах пандемії у громаді". Учасники заходу, педагогічні працівники Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Межиріцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 і Лебединського медичного фахового коледжу імені професора М.І. Ситенка поділилися досвідом організації навчального процесу в умовах пандемії COVID - 19.

09:41 18.02.2021

Виведення військ з Республіки Афганістан

   Афганістан... Здавалося б така далека, чужа і незнайома країна Центральної Азії, але в той час, як в Україні цвіли сади, співали солов'ї, будувались міста і села, народжувались діти, матері ждали синів з армії, а сини воювали, гинули в далекій чужій країні. Останню колону радянських військ з Афганістану було виведено 15 лютого 1989 року. Учасниками бойових дій в цій країні були і жителі Михайлівки: Древаль С.О., Трихліб О.І., Галіченко С.М., Заплюсвічка М.М., Івахнов С.М., Слабій В.О., Сухоставець І.П., Бондар М.О., Ровенський М.П., Заєц М.І.

18:51 15.02.2021

День Соборності України

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року. Акт Злуки проголошував: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 р.

07:21 22.01.2021

День працівників освіти

   Учитель - це не професія! Учитель - це стан душі! З нагоди свята Дня працівників освіти в актовій залі Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів учні привітали вчителів з професійним святом! Здобувачі освіти підготували творчі номери, цікаві сценки, веселі відео! Всі отримали задоволення та зарядилися гарним настроєм!

17:37 10.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора