A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

День Святого Валентина

Дата: 14.02.2020 18:28
Кількість переглядів: 346

   14 лютого весь світ відзначає День Святого Валентина. «Любов, як сонце, світу відкриває безмежну велич людської краси…» В цих словах була закладена суть виховного заходу, що відбувся в День закоханих у стінах Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Підготували та провели цей захід учитель зарубіжної  літератури  Бирюк Л.В.  та  учитель музичного мистецтва Сільченко В. В. разом з учнями 7 та 8 класів.

   Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод. З цією легендою  присутніх познайомили учениці 7 класу Пригара Маргарита та Скрипник Анастасія.

   У дружній атмосфері учні команди хлопців під керівництвом Клюшніченка Стаса та команди дівчат під керівництвом Щедрін Дарії змагались за звання найрозумніших, найспритніших та найактивніших. Цей розважальний захід відбувся у форматі одного з відомих в Україні  телешоу.  Кілька раундів з цікавими завданнями пройшли дуже швидко. Окрім конкурсів, де варто було проявити теоретичні знання, були й практичні завдання – пришити ґудзик, намалювати портрет.

   І, хоча, відповідно до отриманих балів перемогла команда хлопців, без солодких подарунків та валентинок не залишились і дівчата. Учениці 5 класу підготували два музичних номери, що стали окрасою заходу. Всі гладачі та  учасники свята проявляли щиру зацікавленість  та були у захваті від концерту, подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора