A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Результати моніторингу обізнаності здобувачів освіти з питання булінгу у Михайлівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Дата: 05.01.2024 11:54
Кількість переглядів: 52

Результати моніторингу обізнаності здобувачів освіти з питання булінгу у Михайлівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Серед здобувачів освіти 5-11 класів закладу проведено опитування «Булінг та його прояви». Метою опитування було визначення рівня обізнаності здобувачів освіти з питання булінгу та його профілактики.

За результатами опитування 70,8% учнів знають, що таке насильство,    91,7 % - що таке булінг. 58,3% учнів знають, що булінг є систематичним явищем, а не одноразовим конфліктом. З результатів видно, що 78,6% учнів знають хто є сторонами булінгу, 91,7% - знають, що жертвою булінгу може стати будь-хто, незалежно від віку та статі. Більшість здобувачів володіють інформацією про номери національних гарячих ліній. За результатами опитування в ситуації булінгу 33,3% учнів звернуться за допомогою до батьків, 20,8% - до класного керівника або педагогів, 45,8% - до практичного психолога або соціального педагога.

Виходячи з вищезазначеного, просвітницька робота в навчальному закладі направлена на підвищення обізнаності учнів та педагогів щодо проблеми булінгу  та способів реагування на конкретні дії має продовжуватись, адже деякі з опитаних учнів вагаються у визначенні видів булінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора