A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Нова українська школа

Дата: від до Скинути

Зустрічаємо Весну

   На свято Стрітення зиму проводжаємо - весну зустрічаємо. Хай жайворинки з солоного тіста, виготовлені першокласниками, допоможуть швидкому приходу теплих, радісних весняних днів.

14:38 15.02.2019

Заняття гуртка "Юні умільці"

 Учні 1 класу на занятті гуртка "Юні умільці" ознайомилися з новою технікою малювання. Особливістю техніки є те, що малюнок присипають сіллю доки фарба не просохла. Найбільш вдалими роботами є зимові пейзажі.  Такі малюнки "виграють" у порівнянні із звичайними.  Гуртківці оволоділи технікою "солоного малюнка". Сьогодні вони зобразили "Дерево,  яке спить". У них попереду  багато  таких робіт, адже зима ще в повній силі.

14:54 29.01.2019

Інтерактивні технології в НУШ

   Нову українську школу неможливо уявити без комп'ютерних технологій. Інтерактивна дошка міцно увійшла в життя  сучасних першокласників. Інформація, яка оживає під пальцями, що торкаються поверхні дошки, викликає безліч емоцій у здобувачів освіти. Працюючи з інтерактивною дошкою, ми завжди перебуваємо в центрі уваги, ведемо спілкуванні з дітьми і підтримуємо постійний контакт з класом.

09:48 03.12.2018

Нова українська школа в дії

Однією з оптимальних моделей інтеграції у початковій школі є інтеграція під час тематичних тижнів. Інновації НУШ гармонійно вплітаються у навчальне життя першого класу, приносять багато цікавого, креативного та корисного. Протягом тематичного тижня "Осінь", під час ранкових зустрічей здобувачі освіти закріпили уявлення про  погодні зміни в житті рослин, тварин, неживій природі. На уроці "Я досліджую світ" діти розкрили зв'язок між змінами в природі та умовними періодами осені: рання, золота, пізня. Під час уроку читання збагатили словниковий запас словами-епітетами. На уроці "Дизайн та технології" школярі, об'єднавшись в групи, виготовляли чудові аплікації з осіннього листя. Свій гарний настрій, позитивні емоції здобувачі освіти висвітлили у "Щоденнику вражень".

06:05 05.10.2018

Створення нового освітнього середовища

  У Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів створюється нове освітнє середовище для майбутніх першокласників. 1 вересня школа зустріне своїх дітлахів у повному всеозброєнні.

11:24 23.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора