A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України

    День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року. Акт Злуки проголошував: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 р. Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань.

17:07 22.01.2024

Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вже другий рік бере участь у проєкті "Квіти ПЕРЕМОГИ"

   Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вже другий рік бере участь у проєкті "Квіти ПЕРЕМОГИ". #Flowers4school - це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Учні та вчителі школи взяли участь у другому етапі цього проєкту, зібрали кошти на 130 цибулинок тюльпанів. В зв'язку з проблемами на кордоні посилку отримали під Новий рік, але зима зробила нам подарунок, сніг розтанув і працівники школи швиденько взялися за справу. Квіти висадили. Чекаємо снігу, щоб вкутав їх ковдрою, а навесні будемо радіти висадженій красі!

10:04 28.12.2023

Допомога від UNICEF першокласникам

 Від дитячого фонду "Юнісеф" першокласники до різдвяних свят отримали рюкзачки та канцелярію, без якої не може обійтися жодна дитина.

11:21 25.12.2023

Шкільні ігри

   В рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри" було проведено,відповідно до графіку, з 18.12 по 22.12 змагання з доджболу серед учнів та учениць 5-6 класів та змагання з баскетболу серед учнів 10-11 класів.

12:55 22.12.2023

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

  14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата є пам'ятною для українців, оскільки на цей день у 1986 році завершилося будівництво саркофагу над четвертим реактором, який постраждав від аварії.

12:07 14.12.2023

Шкільні ігри

В рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри" було проведено,відповідно до графіку, з 04.12 по 08.12 змагання з волейболу серед учнів та учениць 7-9 класів.

13:46 08.12.2023

День Святого Миколая

   У середу віряни вшановують пам'ять святителя Миколая Чудотворця. Раніше це свято відзначали 19 грудня, але цього року традиції змінилися, адже Православна церква України (ПЦУ) перейшла на новий календар. Тож тепер воно припадає на 6 грудня. Це одне з найбільш важливих релігійних свят. Особливо його чекають діти, бо у цей день вони отримують подарунки.Головна традиція свята — подарунки та цукерки, які святий вночі кладе під подушку малюкам. За кілька тижнів до Дня святого Миколая діти пишуть листи, в яких вони перераховують свої добрі справи та просять у Чудотворця все, що забажають. Неминув Миколай і здобувачів освіти нашого закладу, він прийшов зі своїми помічниками янголами і приніс смачні подарунки, а для здобувачів освіти старшої школи він підготував цікавий квест, на якому діти залюбки виконували завдання і були нагороджені цінними призами.

09:49 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора