A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Електронна платформа "Мрія"

Дата: 30.01.2023 09:28
Кількість переглядів: 241

Департаментом кіберполіції Національної поліції України, спільно з партнерами розроблено електронну платформу «Мрія», що створена для обєднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

Електронні посилання на ресурси проєкту для їх розповсюдження: https://mriya.social (офіційний сайт проєкту); https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм-канал, де здійснюються комунікація з підписниками та надання завдань для блокування); @stopdrugsbot (телеграм-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами); https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, коллаборантів, мародерів та іншої оперативної інформації).

З метою популяризації проєкту Департаментом кіберполіції Національної поліції України в Сумській області протягом лютого 2023 року буде проведено його презентацію учасникам освітнього процесу закладів загальної середньої освіти (працівникам та учням 7-11 класів). Орієнтовна тривалість зустрічі 20 хвилин в онлайн-режимі на будь-якій зручній платформі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора