A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Дистанційне навчання

Дата: від до Скинути

Онлайн-уроки на карантині для 1-4 класів

   У вівторок, 28 квітня, Всеукраїнська школа онлайн розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів. Уроки транслюватимуться на YouTube МОН та ще 4-х телеканалах. Програма розрахована на 5 тижнів і складається з чотирьох предметів: української мови, математики, науки та мистецтва. “Кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій. Загалом для дітей початкової школи найкращим є безпосередній контакт і навчання зі своїм вчителем, тому ми не планували робити онлайн-уроки для дітей цього віку. Однак багато батьків та педагогів звертаються до нас із проханням організувати уроки і для початкової школи”, – розповіла т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. Вона підкреслила, що саме через це організатори й вирішили додати до Всеукраїнської школи онлайн наймолодшу ланку. “Основна мета проєкту – допомогти дітям початкової школи, які не мають сучасних девайсів, засобів зв’язку (підключення до інтернету), підтримки дорослих,  вчитися дистанційно. З огляду на кількість звернень щодо організації навчального процесу для наймолодших, зробити це було нашим обов’язком”, – додала Вероніка Селега, Генеральний директор Директорату внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента України. 

07:44 28.04.2020

УРЯД ПРОДОВЖИВ КАРАНТИН ДО 11 ТРАВНЯ

   Кабінет Міністрів України продовжив дію карантину до 11 травня 2020 року. Відповідне рішення прийнято на засіданні Уряду 22 квітня 2020 року. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис ШМИГАЛЬ, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів.

13:32 24.04.2020

3-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн

   Сьогодні, 21 квітня 2020 року, стартує 3-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн. Розповідаємо про те, як уроки поступово ставатимуть інклюзивними, про розділ на сайті МОН зі всією інформацією про школу онлайн, а також про розклад та теми уроків  цього тижня.

09:10 21.04.2020

2-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн

   2-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн: розклад і теми уроків – заплануйте своє навчання! Сьогодні, 13 квітня 2020 року, розпочинається другий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Для того, щоб ви могли ефективно спланувати своє навчання, розповідаємо вам про розклад уроків на YouTube-каналі МОН, теми, які висвітлюватимуться цього тижня, а також нагадуємо про посилання, де ви завжди зможете знайти потрібні вам уроки. Однією із новацій цього тижня буде чіткий час виходу кожного уроку на YouTube-каналі МОН. Минулого тижня фіксованим був лише час початку першого уроку, решта відео виходила в залежності від тривалості кожного запису.

08:18 13.04.2020

Всеукраїнська школа онлайн

   О 10:00 стартує Всеукраїнська школа онлайн: розклад і теми уроків на тиждень, посилання на YouTube МОН, де транслюватимуться уроки для всіх класів. Вже сьогодні, 6 квітня 2020 року, на YouTube-каналі МОН, а також ще на 15 телеканалах та медіаресурсах о 10:00 розпочнеться трансляція уроків для учнів 5-11 класів на карантині.

08:27 06.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора